Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE inter scb
D 1 Tactiek 451*
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 46.6
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Doeltrap. Dascălu trapt de bal weg van het doel. Kordecki kopt de bal weg. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Zembowski controleert de bal met de borst. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Talpăşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 0:1

7e minuut.
Sapena met een sublieme pass. Taniukiewicz rent richting de bal. Czarnecki is nu in balbezit. Tyfus rent richting de bal. Tyfus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 0:2

12e minuut.
Czarnecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Cordeanu geeft een hoge lob. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański speelt de bal door. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Dascălu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 0:3

15e minuut.
Zembowski met een snelle inworp. Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański passt de bal met de wreef. Tyfus rent richting de bal. Tyfus draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuracina onderschept slim de pass. Kuracina geeft een lange en hoge pass. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel. Dascălu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu geeft een lange en hoge pass. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Talpăşan de bal onder controle te krijgen. Dascălu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czarnecki. Omgiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Taniukiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferreyra kan de bal niet met de borst controleren. Puchici rent richting de bal. Puchici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferreyra verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreyra passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sobieszczański de bal onder controle te krijgen. Tyfus rent richting de bal. Tyfus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maciąg geeft een lange en hoge pass. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 72%, inter scb 28%.
FC DORINACHE - inter scb 0:3

56e minuut.
Arghezi passt de bal in één keer door. Bała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciąg. Maciąg krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kordecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreyra kan de bal niet met de borst controleren. Bała geeft een lange en hoge pass. Puchici springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 1:3

67e minuut.
Zembowski probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Dascălu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus haalt uit met een fantastische trap. Dascălu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu geeft een hoge lob. Czarnecki is nu in balbezit. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Dascălu bokst de bal weg.

71e minuut.
Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kordecki passt de bal zonder na te denken. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel. Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bała is nu in balbezit. Kalluste verovert de bal door een tackle van achteren. Kalluste geeft een hoge lob. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel. Dascălu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tyfus heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 1:4

84e minuut.
Cordeanu geeft de bal voor. Zembowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Talpăşan de bal onder controle te krijgen. Tyfus rent richting de bal. Tyfus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - inter scb 1:5

90e minuut.
Omgiewicz met een sublieme pass. Arghezi rent richting de bal. Kalluste begaat een overtreding. Kalluste krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 58%, inter scb 42%.
FC DORINACHE - inter scb 1:5