Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiul Craiova inter scb
pro5 c Tactiek 451*
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
33.4 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becaj met een harde bal richting middenveld. Ferreyra kopt de bal weg. Cordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Cordeanu draait met de bal, schiet en ... Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ferreyra speelt de bal door. Cordeanu speelt de bal door. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - inter scb 0:1

11e minuut.
Kuracina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus geeft een hoge lob. Diamandopol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - inter scb 0:2

14e minuut.
Aalai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuracina met een snelle inworp. Tyfus rent richting de bal. Tyfus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Abegglen geeft een hoge lob. Maciąg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fasel is nu in balbezit. Fasel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tyfus geeft een lange en hoge pass. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turudić verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - inter scb 0:3

32e minuut.
Daar is Abegglen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen begaat een overtreding. Cordeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zembowski met een snel genomen vrije trap. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 72%, inter scb 28%.
Jiul Craiova - inter scb 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Zembowski de bal. Zembowski geeft de bal voor. Zavrl kopt de bal weg. Kalluste geeft een lange en hoge pass. Diamandopol springt en kopt de bal. Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki geeft de bal voor. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański schiet op doel. Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - inter scb 0:4

68e minuut.
Ferreyra speelt de bal door. Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu passt de bal zonder na te denken. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - inter scb 0:5

77e minuut.
Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abegglen. Abegglen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 66%, inter scb 34%.
Jiul Craiova - inter scb 0:5