Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen Steaua Del Grande
532 Tactiek 4-4-2_Fm
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
49.8 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 41%, Steaua Del Grande 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnie en Zonen - Steaua Del Grande 0:0

46e minuut.
Baré geeft de bal voor. Vanbogaert rent richting de bal. De Groot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vanbogaert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Baré geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malawski met de inworp. Magowski is nu in balbezit. Magowski geeft een lange en hoge pass. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malawski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlieberghe heeft problemen om de bal te vangen. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski geeft een lange en hoge pass. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel. de Graaff probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
De Visser rent richting de bal. De Visser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thiryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołyniec verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thiryn neemt de hoekschop. Dusolie springt en kopt de bal. Liebens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 45%, Steaua Del Grande 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnie en Zonen - Steaua Del Grande 0:0