Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* de speedbikers
FC de Kampioenen Tactiek Test NS
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
28.9 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington speelt de bal door. Saflex is nu in balbezit. Paasinen onderschept slim de pass. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter bokst de bal weg.

8e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel geeft een hoge lob. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Duarte met een snelle inworp. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington passt de bal in één keer door. Duarte geeft een lange en hoge pass. Paasinen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De Laet is nu in balbezit. Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands geeft een hoge lob. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saflex heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:1

18e minuut.
Teuns geeft een hoge lob. Paasinen kopt de bal weg. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal in één keer door. Teuns geeft de bal voor. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Saflex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Saflex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:2

41e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele passt de bal met de wreef. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 45%, de speedbikers 55%.
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:3

47e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington met een sublieme pass. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:4

50e minuut.
Parret onderschept slim de pass. Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft de bal voor. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:5

53e minuut.
Saelens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vandekasteele stond buitenspel. Saelens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Bercklaer met een sublieme pass. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paasinen geeft de bal voor. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Hauwere de bal onder controle te krijgen. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen is nu in balbezit. Vandekasteele rent richting de bal. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Claessens rent richting de bal. Begeyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Begeyn krijgt een gele kaart. Claessens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claessens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Soens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Van Brussel onderschept slim de pass. Van Brussel speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:6

71e minuut.
Klungelig pakt Van Brussel de bal. Van Brussel geeft de bal voor. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:7

74e minuut.
Claessens verovert de bal door een tackle van achteren. Claessens geeft een lange en hoge pass. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:8

77e minuut.
Bekaert kopt de bal weg. Bracho kan de bal niet met de borst controleren. Bracho geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Saflex probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:9

88e minuut.
Wellington passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandekasteele is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duarte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paasinen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 57%, de speedbikers 43%.
*K.V.* - *Malinwa* - de speedbikers 0:9