Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen *K.V.* - *Malinwa*
532 Tactiek Dicht aan de bar
57% Balbezit 43%
5% Spel op eigen helft 95%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten weak
solid Passen adequate
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Kremer speelt de bal door. Thiryn is nu in balbezit. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

3e minuut.
Dekelver geeft de bal voor. Baré is nu in balbezit. Baré speelt de bal door. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn schiet op doel. Bouter bokst de bal weg. Kremer is nu in balbezit. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

6e minuut.
Deschuytter rent richting de bal. Deschuytter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kremer de bal. Kremer schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 3:0

11e minuut.
Pérez speelt de bal door. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 4:0

13e minuut.
Thiryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velghe speelt de bal door. Thiryn speelt de bal door. Velghe is nu in balbezit. Velghe passt de bal in één keer door. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velghe met de inworp. Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velghe neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Stroobants rent richting de bal. Stroobants met een sublieme pass. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 5:0

17e minuut.
Thiryn probeert de bal met de borst te controleren. Thiryn passt de bal zonder na te denken. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer schiet op doel. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Devisch geeft een hoge lob. Inworp. Velghe met een snelle inworp. Thiryn kan de bal niet met de borst controleren. Thiryn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velghe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 6:0

21e minuut.
Thiryn passt de bal met de wreef. Deschuytter speelt de bal door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alpuğan is nu in balbezit. Alpuğan geeft een hoge lob. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 7:0

26e minuut.
Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette geeft een hoge lob. Kremer is nu in balbezit. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 8:0

28e minuut.
Thiryn controleert de bal met de borst. Thiryn speelt de bal door. Klungelig pakt Kremer de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 9:0

30e minuut.
Dekelver met een sublieme pass. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Alpuğan probeert naar een medespeler te passen. Thiryn rent richting de bal. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 10:0

32e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn passt de bal met de wreef. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 11:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Alpuğan de bal onder controle te krijgen. Deschuytter rent richting de bal. Deschuytter speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Huybrechts passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velghe zal de hoekschop nemen. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Deschuytter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschuytter passt de bal in één keer door. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dekelver kan de bal niet met de borst controleren. Dekelver probeert naar een medespeler te passen. Thiryn is nu in balbezit. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 12:0

41e minuut.
De Mul probeert naar een medespeler te passen. Netto is nu in balbezit. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Netto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velghe met een snelle inworp. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huybrechts probeert naar een medespeler te passen. Saflex probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velghe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Velghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiryn controleert de bal met de borst. Thiryn schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Velghe met de inworp. Dekelver controleert de bal met de borst. Dekelver speelt de bal door. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn schiet op doel. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Velghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiryn controleert de bal met de borst. Thiryn speelt de bal door. Kremer rent richting de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 7%, *K.V.* - *Malinwa* 93%.
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 13:0

49e minuut.
De Laet rent richting de bal. Velghe speelt de bal door. Baré rent richting de bal. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 14:0

51e minuut.
Dekelver probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Deschuytter de bal. Deschuytter passt de bal in één keer door. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Velghe met een snelle inworp. Daar is Alpuğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpuğan speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deschuytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn met een sublieme pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Velghe de bal. Velghe speelt de bal door. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kremer rent richting de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul geeft de bal voor. Inworp. Velghe met een snelle inworp. Dekelver speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 15:0

65e minuut.
Thiryn speelt de bal door. Velghe met een sublieme pass. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 16:0

66e minuut.
Jeannette geeft een lange en hoge pass. Kremer kopt de bal weg. Thiryn rent richting de bal. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Deschuytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschuytter passt de bal met de wreef. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 17:0

69e minuut.
Deschuytter is nu in balbezit. Deschuytter probeert naar een medespeler te passen. Kremer is nu in balbezit. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 18:0

71e minuut.
Velghe met een sublieme pass. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bouter trapt de bal weg van het doel. Inworp. Velghe met een snelle inworp. Thiryn probeert de bal met de borst te controleren. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 19:0

74e minuut.
Baré met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Klungelig pakt Kremer de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 20:0

75e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe passt de bal met de wreef. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alpuğan onderschept slim de pass. Alpuğan met een sublieme pass. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Bouter bokst de bal weg. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 21:0

80e minuut.
Deschuytter heeft problemen om de bal te vangen. Deschuytter speelt de bal door. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn schiet op doel. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal zonder na te denken. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 22:0

90e minuut.
Deschuytter is nu in balbezit. Deschuytter passt de bal in één keer door. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 2%, *K.V.* - *Malinwa* 98%.
Winnie en Zonen - *K.V.* - *Malinwa* 22:0