Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Steaua Del Grande
Dicht aan de bar Tactiek 5-2-1-2_D
48% Balbezit 52%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Hauwaert probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:1

4e minuut.
Moors is nu in balbezit. De Graef is nu in balbezit. Moors is nu in balbezit. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Malawski neemt de hoekschop. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec speelt de bal door. Moors is nu in balbezit. Moors schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe probeert naar een medespeler te passen. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bouter trapt de bal weg van het doel. Inworp. Malawski met de inworp. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vlieberghe met een sublieme pass. Wołyniec is nu in balbezit. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:2

12e minuut.
Malawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe speelt de bal door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:3

14e minuut.
Magowski probeert naar een medespeler te passen. De Groot heeft problemen om de bal te vangen. De Groot probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:4

16e minuut.
Malawski speelt de bal door. Magowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Moors rent richting de bal. Moors draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vlieberghe met een sublieme pass. Magowski speelt de bal door. Moors is nu in balbezit. Moors haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Malawski met een snelle inworp. Vlieberghe is nu in balbezit. De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot met een sublieme pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:5

23e minuut.
Huybrechts controleert de bal met de borst. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe passt de bal in één keer door. De Graef is nu in balbezit. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:6

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malawski zal de hoekschop nemen. Moors kopt de bal weg. De Graef rent richting de bal. De Graef schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Huybrechts passt de bal met de wreef. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski speelt de bal door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:7

26e minuut.
Malawski is nu in balbezit. Malawski met een sublieme pass. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:8

28e minuut.
Malawski probeert naar een medespeler te passen. De Graef is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wołyniec zal de hoekschop nemen. De Graef springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt De Mul de bal. De Mul passt de bal met de wreef. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is De Graef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:9

30e minuut.
Huybrechts onderschept slim de pass. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors is nu in balbezit. Moors passt de bal met de wreef. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:10

35e minuut.
Soens geeft een hoge lob. Wołyniec kopt de bal weg. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huybrechts rent richting de bal. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Malawski met de inworp. Huybrechts is nu in balbezit. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:11

37e minuut.
Wołyniec heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec passt de bal met de wreef. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:12

40e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors speelt de bal door. De Graef heeft problemen om de bal te vangen. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Malawski met een snelle inworp. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef rent richting de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:13

43e minuut.
Vlieberghe met de inworp. Moors heeft problemen om de bal te vangen. Malawski speelt de bal door. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:14

45e minuut.
Doeltrap. Clercq komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Malawski met een snelle inworp. Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors speelt de bal door. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 98%, Steaua Del Grande 2%.
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:15

46e minuut.
De Graef speelt de bal door. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:16

47e minuut.
Soens geeft een lange en hoge pass. Malawski rent richting de bal. Malawski passt de bal in één keer door. De Graef heeft problemen om de bal te vangen. De Graef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Graef rent richting de bal. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:17

50e minuut.
Moors probeert naar een medespeler te passen. De Visser met een sublieme pass. De Graef rent richting de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De Graef rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:18

52e minuut.
Moors probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe speelt de bal door. De Graef rent richting de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Moors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moors probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec speelt de bal door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ... Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bouter met een harde bal richting middenveld. De Mul kopt de bal weg. De Mul rent richting de bal. Malawski onderschept slim de pass. Malawski passt de bal in één keer door. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Malawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlieberghe controleert de bal met de borst. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:19

57e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malawski neemt de hoekschop. Vlieberghe krijgt zijn hoofd ertegen. Bouter bokst de bal weg. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:20

59e minuut.
Bossut bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moors is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Graef legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malawski met een snelle inworp. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:21

61e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors met een sublieme pass. Daar is De Graef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:22

62e minuut.
Vlieberghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moors heeft problemen om de bal te vangen. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Graef de bal. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:23

65e minuut.
Lambot met een sublieme pass. De Graef is nu in balbezit. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors probeert naar een medespeler te passen. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlieberghe de bal. Bouter bokst de bal weg. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:24

71e minuut.
Wołyniec speelt de bal door. De Graef rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wołyniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Graef heeft problemen om de bal te vangen. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors is nu in balbezit. Vlieberghe rent richting de bal. Moors is nu in balbezit. Vlieberghe speelt de bal door. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:25

75e minuut.
Moors met een sublieme pass. Hauwaert probeert naar een medespeler te passen. De Graef probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:26

77e minuut.
Vlieberghe passt de bal in één keer door. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. De Graef heeft problemen om de bal te vangen. De Graef schiet op doel. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wołyniec speelt de bal door. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bossut is nu in balbezit. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe speelt de bal door. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:27

84e minuut.
Malawski met een snelle inworp. Moors is nu in balbezit. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:28

85e minuut.
De Groot kopt de bal weg. Malawski is nu in balbezit. Malawski speelt de bal door. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:29

88e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Huybrechts passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moors geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 93%, Steaua Del Grande 7%.
*K.V.* - *Malinwa* - Steaua Del Grande 0:30