Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vagauna
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8360
panouri de beton prefabricat Red Team 76
coco Tactiek red 2
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 43.9
formidabel Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Levinder onderschept slim de pass. Klungelig pakt Eral de bal. Eral speelt de bal door. Hátok is nu in balbezit. Hátok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 1:0

6e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandín geeft een hoge lob. Hátok rent richting de bal. Hátok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Bustei schiet op doel. Važić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gandín speelt de bal door. Butorović is nu in balbezit. Rubanas begaat een overtreding. Rubanas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Eral passt de bal in één keer door. Gandín rent richting de bal. Gandín passt de bal zonder na te denken. Hátok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok draait met de bal, schiet en ... Važić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Eral is nu in balbezit. Hátok rent richting de bal. Hátok draait met de bal, schiet en ... Važić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rubanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eral speelt de bal door. Rubanas geeft een hoge lob. Hátok controleert de bal met de borst. Hátok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Važić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Argarate rent richting de bal. Argarate geeft een hoge lob. Calu is nu in balbezit. Vougioukas onderschept slim de pass. Vougioukas draait met de bal, schiet en ... Balint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Eral probeert naar een medespeler te passen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sopârlă krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Eral rent richting de bal. Eral met een sublieme pass. Hátok is nu in balbezit. Hátok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder verovert de bal door een tackle van achteren. Levinder met een sublieme pass. Argarate is nu in balbezit. Argarate haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 50%, Red Team 76 50%.
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 1:0

49e minuut.
Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral speelt de bal door. Hátok is nu in balbezit. Hátok haalt uit met een fantastische trap. Važić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 2:0

63e minuut.
Menegardo geeft een hoge lob. Daar is Rubanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubanas passt de bal in één keer door. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Eral is nu in balbezit. Eral passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hátok de bal. Hátok schiet op doel. Važić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 3:0

75e minuut.
Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica met een sublieme pass. Daar is Eral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hátok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok haalt uit met een fantastische trap. Važić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 4:0

76e minuut.
Argarate speelt de bal door. Vougioukas heeft problemen om de bal te vangen. Hátok rent richting de bal. Hátok draait met de bal, schiet en ... Važić bokst de bal weg.

83e minuut.
Sun-Lee geeft een lange en hoge pass. Tănăsoaica kopt de bal weg. Eral probeert naar een medespeler te passen. Hátok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 31%, Red Team 76 69%.
panouri de beton prefabricat - Red Team 76 4:0