Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC GZR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5359
Lëtzebuerg Andorra
Kirchberg :) Tactiek Tso2
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Salvà kopt de bal weg. Brachtenbach is nu in balbezit. Salvà onderschept slim de pass. Salvà passt de bal in één keer door. Buixeda rent richting de bal. Wurth bokst de bal weg. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fernandes speelt de bal door. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvà passt de bal in één keer door. Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pararols geeft een lange en hoge pass. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salvà zal de hoekschop nemen. Buixeda springt en kopt de bal. Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Triquell speelt de bal door. Pütz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Major. Major krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Salvat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brachtenbach de bal onder controle te krijgen. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Wurth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 55%, Andorra 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lëtzebuerg - Andorra 0:0

51e minuut.
Grethen geeft de bal voor. Marson kan de bal niet met de borst controleren. Major schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Major moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Major schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Marson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marson kan niet meer verder spelen. Flick komt het veld opgelopen. Friob zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pitel is nu in balbezit. Pitel schiet op doel. Campos bokst de bal weg.

55e minuut.
Salvà verovert de bal door een tackle van achteren. Salvà passt de bal met de wreef. Pararols met een sublieme pass. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Triquell met een sublieme pass. Pararols is nu in balbezit. Pararols passt de bal in één keer door. Daar is Salvà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvà geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Andorra 0:1

68e minuut.
Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel verovert de bal door een tackle van achteren. Schneiders met een sublieme pass. Pütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pütz geeft een lange en hoge pass. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Soldevila komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Brachtenbach geeft een hoge lob. Inworp. Salvà met een snelle inworp. Pararols geeft een lange en hoge pass. Soldevila springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Schneiders passt de bal met de wreef. Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel passt de bal in één keer door. Flammang is nu in balbezit. Flammang draait met de bal, schiet en ... Campos bokst de bal weg. Paal!

83e minuut.
Salvà is nu in balbezit. Salvà probeert naar een medespeler te passen. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Wurth probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Andorra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 48%, Andorra 52%.
Lëtzebuerg - Andorra 0:2