Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Severna Makedonija Malta
rep Tactiek NT MALTA
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
70 gemiddelde waardering 72.9
very good Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Čakalarov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obetkovski de bal. Esposito rent richting de bal. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Delceppo speelt de bal door. Lorenzi met een sublieme pass. Testa is nu in balbezit. Testa geeft een hoge lob. Lorenzi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hamilton geeft de bal voor. Pepe kopt de bal weg. Banduliev rent richting de bal. Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.

32e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Sedloski met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija - Malta 1:0

42e minuut.
Čakalarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Endekov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija 55%, Malta 45%.
Severna Makedonija - Malta 1:0

55e minuut.
Pavia probeert naar een medespeler te passen. Petkovski met een sublieme pass. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap. Miceli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija - Malta 2:0

77e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Testa rent richting de bal. Testa geeft een lange en hoge pass. Lorenzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Inworp. Esposito met de inworp. Testa geeft de bal voor. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija - Malta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija 52%, Malta 48%.
Severna Makedonija - Malta 2:1