Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ernő Cipf
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8458
Rio Branco Ekseri Grbavi
4-1-2-1-2 SLDSLA Tactiek 14-2-4-3-1-2
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten very good
very good Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Gera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mijatov speelt de bal door. Udiljak is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Udiljak onderschept slim de pass. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vukomanović speelt de bal door. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mijatov neemt de hoekschop. Udiljak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tsiartas geeft een lange en hoge pass. Vukomanović rent richting de bal. Vukomanović geeft de bal voor. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel. Gera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Witowski geeft een hoge lob. Udiljak kopt de bal weg. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić schiet op doel. Gera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:1

16e minuut.
Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu passt de bal in één keer door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:2

18e minuut.
Vujanić probeert de bal met de borst te controleren. Moraes is nu in balbezit. Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić schiet op doel. Gera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:3

25e minuut.
Strujic met een sublieme pass. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak passt de bal in één keer door. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:4

32e minuut.
Pruteanu speelt de bal door. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft een hoge lob. Vujanić heeft problemen om de bal te vangen. Vujanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mijatov kan de bal niet met de borst controleren. Mijatov speelt de bal door. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Gera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:5

34e minuut.
Moraes geeft een lange en hoge pass. Strujic is nu in balbezit. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Gera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moraes is nu in balbezit. Moraes geeft een hoge lob. Inworp. Mijatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruteanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Vujanić kopt de bal weg. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sobin speelt de bal door. Mijatov rent richting de bal. Mijatov passt de bal zonder na te denken. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić schiet op doel. Gera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Livaja komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov passt de bal zonder na te denken. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić schiet op doel. Livaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 67%, Ekseri Grbavi 33%.
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:5

46e minuut.
Gullsvåg komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa geeft de bal voor. Udiljak kopt de bal weg. Mijatov rent richting de bal. Mijatov schiet op doel. Livaja bokst de bal weg. Gullsvåg heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:6

54e minuut.
Sobin met een sublieme pass. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov passt de bal in één keer door. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vujanić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dănciulescu. Vujanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strujic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moraes heeft problemen om de bal te vangen. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Livaja bokst de bal weg.

61e minuut.
Vukomanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moraes de bal. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft de bal voor. Udiljak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hristovski rent richting de bal. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu geeft de bal voor. Udiljak controleert de bal met de borst. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mijatov passt de bal zonder na te denken. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal in één keer door. Mijatov rent richting de bal. Mijatov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sobin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Vujanić rent richting de bal. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović geeft een hoge lob. Petkovic probeert de bal met de borst te controleren. Mijatov rent richting de bal. Mijatov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 63%, Ekseri Grbavi 37%.
Rio Branco - Ekseri Grbavi 0:6