Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fcWidzew Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9364
fcWidzew FC FCSB1985
a Tactiek 541
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


11e minuut.
Kuşçu passt de bal met de wreef. Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki speelt de bal door. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szczerski rent richting de bal. Szczerski schiet op doel. Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Buchnajzer speelt de bal door. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski schiet op doel. Santa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 1:0

20e minuut.
Tucki met de inworp. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 2:0

25e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian is nu in balbezit. Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 3:0

26e minuut.
Sajdak passt de bal zonder na te denken. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio passt de bal met de wreef. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Zink kan de bal niet met de borst controleren. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink onderschept slim de pass. Zink passt de bal met de wreef. Grün is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 3:1

34e minuut.
Losio passt de bal met de wreef. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Geiger begaat een overtreding. Grün is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zink met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tucki passt de bal in één keer door. Daar is Buchnajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchnajzer passt de bal zonder na te denken. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szczerski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfaro komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Ocypa is nu in balbezit. Prinssen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocypa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfaro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Santa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocypa rent richting de bal. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 4:1

44e minuut.
Wołejszo kopt de bal weg. Regojević heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Santa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 45%, FC FCSB1985 55%.
fcWidzew - FC FCSB1985 4:1

46e minuut.
Páez speelt de bal door. Der Ohanessian rent richting de bal. Zink is nu in balbezit. Zink geeft een lange en hoge pass. Mendoza probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Páez is nu in balbezit. Cielecki onderschept slim de pass. Cielecki met een sublieme pass. Ocypa rent richting de bal. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Losio kopt de bal weg. Kuşçu probeert de bal met de borst te controleren. Kuşçu speelt de bal door. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel. Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Zink de bal. Zink passt de bal met de wreef. Losio is nu in balbezit. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 4:2

59e minuut.
Kuşçu probeert naar een medespeler te passen. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa passt de bal met de wreef. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 5:2

79e minuut.
Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink onderschept slim de pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink rent richting de bal. Zink draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 5:3

81e minuut.
Kuşçu passt de bal zonder na te denken. Ocypa is nu in balbezit. Regojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocypa rent richting de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 6:3

82e minuut.
Grün met een sublieme pass. Daar is Losio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa rent richting de bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Regojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Regojević geeft een lange en hoge pass. Kuşçu is nu in balbezit. Kuşçu geeft een hoge lob. Ocypa controleert de bal met de borst. Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Regojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Santa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 7:3

87e minuut.
Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez geeft een hoge lob. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - FC FCSB1985 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 49%, FC FCSB1985 51%.
fcWidzew - FC FCSB1985 7:4