Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4031
Lahti Hotspurs Fc Sirkuspolku
ajax Tactiek Kolmella mennaan
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 36.9
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 56%, Fc Sirkuspolku 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lahti Hotspurs - Fc Sirkuspolku 0:0

62e minuut.
Urpiainen is nu in balbezit. Salakka onderschept slim de pass. Myllyvainio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salakka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salakka kan niet meer verder spelen. Bogdan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Suikki is nu in balbezit. Vinter verovert de bal door een tackle van achteren. Vinter geeft de bal voor. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Varjunen de bal. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan passt de bal in één keer door. Matinlauri rent richting de bal. Matinlauri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nummenranta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bogdan de bal. Varjunen rent richting de bal. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Pule` bokst de bal weg.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäntymaa zal de hoekschop nemen. Tervakorpi springt en kopt de bal. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 58%, Fc Sirkuspolku 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lahti Hotspurs - Fc Sirkuspolku 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Nummenranta geeft de bal voor. Kiiskinen kopt de bal weg. Urpiainen is nu in balbezit. Urpiainen geeft een hoge lob. Bogdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 54%, Fc Sirkuspolku 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lahti Hotspurs - Fc Sirkuspolku 0:0

107e minuut.
Kesä is nu in balbezit. Nummenranta verovert de bal door een tackle van achteren. Nummenranta met een sublieme pass. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

110e minuut.
Kiiskinen geeft een hoge lob. Pengel rent richting de bal. Pengel geeft de bal voor. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lahti Hotspurs - Fc Sirkuspolku 0:1

117e minuut.
Myllyvainio is nu in balbezit. Bogdan onderschept slim de pass. Urpiainen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urpiainen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lahti Hotspurs 72%, Fc Sirkuspolku 28%.
Lahti Hotspurs - Fc Sirkuspolku 0:1