Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lanerossi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3953
Lanerossi fc cotolengo
davide Tactiek linea 4-3-3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 39
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Acuña rent richting de bal. Pawlaczyk is nu in balbezit. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Goodson niet meer kan verder spelen. Vaz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Panico rent richting de bal. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk passt de bal zonder na te denken. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Acuña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pawlaczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lulla komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Nănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pussini. Sofian raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nănescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft de bal voor. Viola kopt de bal weg. Mandżejewski probeert de bal aan de voet te houden. Pancaldi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 37%, fc cotolengo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanerossi - fc cotolengo 0:0

59e minuut.
Lulla probeert naar een medespeler te passen. Röst rent richting de bal. Pussini onderschept slim de pass. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - fc cotolengo 1:0

59e minuut.
Röst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smolarski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bregalini geeft een hoge lob. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Panico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panico krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bregalini kopt de bal weg. Panico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sofian rent richting de bal. Sofian geeft een lange en hoge pass. Smolarski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lulla met een snelle inworp. Sofian is nu in balbezit. Sofian geeft een hoge lob. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aigru verovert de bal door een tackle van achteren. Aigru passt de bal zonder na te denken. Sofian speelt de bal door. Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Vaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - fc cotolengo 2:0

77e minuut.
Tritten geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lulla met een snelle inworp. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - fc cotolengo 3:0

79e minuut.
Aigru speelt de bal door. Smolarski rent richting de bal. Acuña rent richting de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sofian passt de bal in één keer door. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Bregalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - fc cotolengo 4:0

87e minuut.
Nănescu met de inworp. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian passt de bal met de wreef. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Panico speelt de bal door. Viola is nu in balbezit. Pancaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 28%, fc cotolengo 72%.
Lanerossi - fc cotolengo 4:0