Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Helsinki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4650
AC Helsinki Team Fastball
3-5-2 Tactiek fasti
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 26.3
good Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen weak


10e minuut.
Riissanen is nu in balbezit. Riissanen geeft de bal voor. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Team Fastball 1:0

15e minuut.
Gray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotinurmi de bal. Vallinmaa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vallinmaa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vallinmaa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kotinurmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciccio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sihvo heeft problemen om de bal te vangen. Sipi rent richting de bal. Sipi speelt de bal door. Klungelig pakt Kotinurmi de bal. Kotinurmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pasquali met een harde bal richting middenveld. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccio met een sublieme pass. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kotinurmi rent richting de bal. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala passt de bal zonder na te denken. Sipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sipi is nu in balbezit. Sipi speelt de bal door. Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sihvo de bal onder controle te krijgen. Pasquali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lina speelt de bal door. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala passt de bal zonder na te denken. Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi haalt uit met een fantastische trap. Pasquali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Team Fastball 2:0

28e minuut.
Virkkala passt de bal in één keer door. Riissanen rent richting de bal. Riissanen passt de bal met de wreef. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel. Pasquali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Daar is Kotinurmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipi met een sublieme pass. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lina kopt de bal weg. Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sipi probeert naar een medespeler te passen. Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi passt de bal zonder na te denken. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Pasquali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Lukinmaa geeft een lange en hoge pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Salosaari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salosaari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 24%, Team Fastball 76%.
AC Helsinki - Team Fastball 2:0

46e minuut.
Saarniluoma komt het veld opgelopen. Numminen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sihvo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riissanen met de inworp. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Pasquali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pasquali met een sublieme pass. Lina probeert naar een medespeler te passen. Sipi speelt de bal door. Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ciccio probeert naar een medespeler te passen. Sipi heeft problemen om de bal te vangen. Sipi speelt de bal door. Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Team Fastball 3:0

69e minuut.
Riissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riissanen passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Team Fastball 4:0

73e minuut.
Riissanen probeert naar een medespeler te passen. Sipi is nu in balbezit. Sipi passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Team Fastball 5:0

79e minuut.
Syrjäsuo geeft een hoge lob. Lina is nu in balbezit. Lina probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray speelt de bal door. Sipi is nu in balbezit. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Riissanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riissanen geeft een hoge lob. Sihvo heeft problemen om de bal te vangen. Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi draait met de bal, schiet en ... Pasquali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Viertala met de inworp. Syrjäsuo rent richting de bal. Syrjäsuo geeft de bal voor. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 24%, Team Fastball 76%.
AC Helsinki - Team Fastball 5:0