Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 872
U CRAIOVA maxima Coritiba FC
442 Tactiek Coritiba 4_4_2
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Sözkesen heeft problemen om de bal te vangen. Karakoç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen onderschept slim de pass. Bilen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delmulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmulle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:0

6e minuut.
Ulubatlı onderschept slim de pass. Ulubatlı speelt de bal door. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sözkesen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulgurcuoğlu de bal. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jagiełło verovert de bal door een tackle van achteren. Jagiełło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ogeday de bal. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Năstase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Turan met een sublieme pass. Kivimägi is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:1

39e minuut.
Ulubatlı passt de bal zonder na te denken. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci met een sublieme pass. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tundra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bulgurcuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Năstase bokst de bal weg.

44e minuut.
Tundra speelt de bal door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... Năstase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 65%, Coritiba FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:1

50e minuut.
Ogeday kopt de bal weg. Thuận Thành kan de bal niet met de borst controleren. Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan haalt uit met een fantastische trap. Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:2

51e minuut.
Thuận Thành geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tundra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tundra onderschept slim de pass. Tundra met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kivimägi de bal onder controle te krijgen. Năstase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:3

61e minuut.
Delmulle probeert naar een medespeler te passen. Ulubatlı rent richting de bal. Ulubatlı passt de bal met de wreef. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Delmulle rent richting de bal. Ulubatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Osman is nu in balbezit. Ulubatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ulubatlı passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Giovennazzi passt de bal in één keer door. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen passt de bal in één keer door. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu geeft een lange en hoge pass. Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ulubatlı probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Turan krijgt zijn hoofd ertegen. Năstase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:4

83e minuut.
Karakoç rent richting de bal. Karakoç geeft de bal voor. Thuận Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan schiet op doel. Năstase bokst de bal weg. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:5

85e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Tundra met een sublieme pass. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U CRAIOVA maxima 59%, Coritiba FC 41%.
U CRAIOVA maxima - Coritiba FC 1:5