Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6257
SquadroneAvvoltoi CabaretVoltaire
2>2 Tactiek 2 > 2
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Kasperczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malagola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malagola haalt uit met een fantastische trap. Mętel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Malagola is nu in balbezit. Malagola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 0:1

11e minuut.
Zampatti rent richting de bal. Zampatti geeft de bal voor. Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Garbelli is nu in balbezit. Garbelli passt de bal in één keer door. Malagola is nu in balbezit. Malagola haalt uit met een fantastische trap. Mętel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mętel trapt de bal weg. Daar is Malagola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malagola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 0:2

16e minuut.
Malagola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garbelli heeft problemen om de bal te vangen. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Garbelli verovert de bal door een tackle van achteren. Garbelli passt de bal met de wreef. Daar is Malagola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malagola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rădescu geeft een hoge lob. Kasperczak kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 1:2

31e minuut.
Di Nunno is nu in balbezit. Di Nunno passt de bal zonder na te denken. Malagola rent richting de bal. Malagola schiet op doel. Mętel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 1:3

35e minuut.
Moór met de inworp. Kasperczak is nu in balbezit. Kasperczak passt de bal met de wreef. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 2:3

37e minuut.
Di Nunno rent richting de bal. Di Nunno met een sublieme pass. Maida is nu in balbezit. Moór onderschept slim de pass. Moór draait met de bal, schiet en ... Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Garbelli passt de bal met de wreef. Muneratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muneratto speelt de bal door. Malagola rent richting de bal. Malagola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 45%, CabaretVoltaire 55%.
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 2:3

46e minuut.
Inworp. Moór met de inworp. Kasperczak controleert de bal met de borst. Malagola onderschept slim de pass. Malagola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Moór met de inworp. Kasperczak rent richting de bal. Kasperczak speelt de bal door. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 3:3

54e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Sulowski passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

57e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob. Moór is nu in balbezit. Klungelig pakt Moór de bal. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sulowski is nu in balbezit. Sulowski met een sublieme pass. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 4:3

66e minuut.
Kasperczak is nu in balbezit. Garbelli met een sublieme pass. Brina rent richting de bal. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola draait met de bal, schiet en ... Mętel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 4:4

68e minuut.
Moór speelt de bal door. Kasperczak is nu in balbezit. Malagola onderschept slim de pass. Malagola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 4:5

69e minuut.
Moór met een sublieme pass. Kasperczak heeft problemen om de bal te vangen. Malagola rent richting de bal. Malagola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello geeft een hoge lob. Malagola kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak onderschept slim de pass. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ... Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 39%, CabaretVoltaire 61%.
SquadroneAvvoltoi - CabaretVoltaire 4:5