Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Gino
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12966
Scarpones FC Real Santuracchio
due Tactiek 2vs2new
62% Balbezit 38%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hoffmann kopt de bal weg. Fraczek probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lakos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cartesio maakt een snoekduik en kopt de bal. Fedosov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:1

6e minuut.
Ferronato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cartesio is nu in balbezit. Cartesio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:2

9e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Mirek speelt de bal door. Prat kan de bal niet met de borst controleren. Prat schiet op doel. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 1:2

12e minuut.
Lakos rent richting de bal. Lakos geeft de bal voor. Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartesio verovert de bal door een tackle van achteren. Cartesio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Mirek bokst de bal weg.

18e minuut.
Cartesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cartesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fraczek. Fraczek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fedosov met een sublieme pass. Mingardo kopt de bal weg. Prat heeft problemen om de bal te vangen. Prat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:2

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fedosov niet meer kan verder spelen. Guaragno komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ferronato geeft een hoge lob. Inworp. Lakos met de inworp. Cartesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartesio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guaragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sideridis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lakos met de inworp. Cartesio rent richting de bal. Cartesio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Guaragno trapt de bal weg van het doel. Lakos probeert de bal met de borst te controleren. Hoffmann rent richting de bal. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Mirek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 64%, Real Santuracchio 36%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 3:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rauk komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Marte geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Butaeye verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 3:3

56e minuut.
Feula geeft een lange en hoge pass. Butaeye heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann is nu in balbezit. Butaeye verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marte is nu in balbezit. Marte geeft de bal voor. Oválný is nu in balbezit. Oválný draait met de bal, schiet en ... Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 4:3

62e minuut.
Lakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakos geeft een hoge lob. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye schiet op doel. Guaragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hoffmann rent richting de bal. Butaeye verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Butaeye rent richting de bal. Fraczek rent richting de bal. Butaeye onderschept slim de pass. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Guaragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trường Vũ neemt de hoekschop. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 4:4

71e minuut.
Trường Vũ passt de bal in één keer door. Butaeye rent richting de bal. Rauk onderschept slim de pass. Rauk schiet op doel. Mirek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 5:4

72e minuut.
Butaeye speelt de bal door. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Oválný probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butaeye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 5:5

78e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Fraczek rent richting de bal. Fraczek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Butaeye de bal onder controle te krijgen. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Trường Vũ met een snelle inworp. Butaeye controleert de bal met de borst. Butaeye schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hoffmann de bal onder controle te krijgen. Guaragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Lakos onderschept slim de pass. Lakos geeft een hoge lob. Rauk rent richting de bal. Rauk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 50%, Real Santuracchio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - Real Santuracchio 5:5