Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Abismo de Helm
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4965
F.C.Rohan Forcarey
2022-01 Tactiek fonxete
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 32.7
formidable Schieten average
formidable Passen weak
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Serrano Ramos geeft de bal voor. Surrallés kopt de bal weg. Klungelig pakt Silva de bal. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Surrallés springt en kopt de bal. Camporesi bokst de bal weg.

10e minuut.
Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy passt de bal met de wreef. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 1:0

11e minuut.
Turczyński geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. Çağanay is nu in balbezit. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés draait met de bal, schiet en ... Camporesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Klungelig pakt Máriássy de bal. Serrano Ramos probeert naar een medespeler te passen. Suwała rent richting de bal. Surrallés onderschept slim de pass. Surrallés haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała begaat een overtreding. Surrallés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbens wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 2:0

16e minuut.
Martín García passt de bal zonder na te denken. Turczyński geeft een hoge lob. Joński probeert de bal met de borst te controleren. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Çağanay kopt de bal weg. Surrallés heeft problemen om de bal te vangen. Serrano Ramos rent richting de bal. Serrano Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Serrano Ramos kan de bal niet met de borst controleren. Bassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Martín García geeft de bal voor. Çağanay springt en kopt de bal. Camporesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Idiákez geeft de bal voor. Inworp. Serrano Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuellar. Cuellar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbens is nu in balbezit. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay draait met de bal, schiet en ... Camporesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 3:0

37e minuut.
Chałas geeft een hoge lob. Jani kopt de bal weg. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barbens de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Çağanay rent richting de bal. Çağanay passt de bal met de wreef. Daar is Surrallés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surrallés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 4:0

45e minuut.
Silva neemt de hoekschop. Çağanay kopt de bal weg. Serrano Ramos is nu in balbezit. Surrallés rent richting de bal. Surrallés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 21%, Forcarey 79%.
F.C.Rohan - Forcarey 4:0

47e minuut.
Çağanay is nu in balbezit. Barbens is nu in balbezit. Joński begaat een overtreding. Joński krijgt een gele kaart. Barbens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barbens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín García met een snelle inworp. Serrano Ramos probeert naar een medespeler te passen. Martín García geeft een lange en hoge pass. Çağanay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 5:0

51e minuut.
Piedrahíta speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva speelt de bal door. Surrallés rent richting de bal. Surrallés draait met de bal, schiet en ... Camporesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 6:0

54e minuut.
Silva kopt de bal weg. Barbens rent richting de bal. Daar is Surrallés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surrallés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 7:0

56e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Cuellar geeft de bal voor. Matuszyński kopt de bal weg. Martín García geeft een lange en hoge pass. Çağanay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 8:0

60e minuut.
Martín García speelt de bal door. Serrano Ramos met een sublieme pass. Surrallés rent richting de bal. Surrallés draait met de bal, schiet en ... Camporesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Camporesi trapt de bal weg. Martín García kopt de bal weg. Barbens speelt de bal door. Surrallés rent richting de bal. Surrallés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çağanay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camporesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Martín García rent richting de bal. Martín García geeft de bal voor. Joński heeft problemen om de bal te vangen. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel. Camporesi bokst de bal weg. Idiákez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serrano Ramos zal de hoekschop nemen. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Silva geeft de bal voor. Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Martín García geeft een hoge lob. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Martín García speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva speelt de bal door. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel. Camporesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Barbens is nu in balbezit. Barbens passt de bal in één keer door. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Martín García passt de bal zonder na te denken. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay passt de bal in één keer door. Surrallés rent richting de bal. Surrallés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Turczyński passt de bal met de wreef. Serrano Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Serrano Ramos met een sublieme pass. Surrallés is nu in balbezit. Surrallés schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 9:0

74e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal in één keer door. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 10:0

77e minuut.
Martín García onderschept slim de pass. Martín García geeft een lange en hoge pass. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Çağanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağanay draait met de bal, schiet en ... Camporesi bokst de bal weg. Daar is Idiákez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay schiet op doel. Suwała probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 11:0

78e minuut.
Jani passt de bal in één keer door. Piedrahíta speelt de bal door. Suwała rent richting de bal. Çağanay onderschept slim de pass. Çağanay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Idiákez onderschept slim de pass. Idiákez geeft een hoge lob. Turczyński rent richting de bal. Turczyński geeft de bal voor. Çağanay springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Serrano Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta is nu in balbezit. Serrano Ramos onderschept slim de pass. Serrano Ramos geeft de bal voor. Çağanay maakt een snoekduik en kopt de bal. Camporesi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barbens probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta met een sublieme pass. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay schiet op doel. Camporesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 12:0

86e minuut.
Matuszyński onderschept slim de pass. Matuszyński geeft de bal voor. Silva kopt de bal weg. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martín García is nu in balbezit. Martín García geeft de bal voor. Çağanay rent richting de bal. Çağanay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Forcarey 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 14%, Forcarey 86%.
F.C.Rohan - Forcarey 13:0