Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Minune Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3541
FC Minune Caneta Azul FC
Bobo Tactiek 532
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.3 gemiddelde waardering 23.4
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Widzisz geeft de bal voor. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger passt de bal zonder na te denken. Anghelinii controleert de bal met de borst. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Ðogo met een sublieme pass. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mostowiak passt de bal met de wreef. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Aichtinger kopt de bal weg. Anghelinii probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ryczel met een sublieme pass. Ðogo kopt de bal weg. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ðogo probeert de bal aan de voet te houden. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yener zijn tegenspeler op de grond. Rapa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rapa kan niet meer verder spelen. Mingardo komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Puli met een sublieme pass. Potiguar probeert de bal aan de voet te houden. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Ryczel trapt de bal weg van het doel. Yener kopt de bal weg. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Caneta Azul FC 1:0

28e minuut.
Mostowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener geeft de bal voor. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger passt de bal in één keer door. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Yener geeft de bal voor. Puli heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Puli geeft de bal voor. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak speelt de bal door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 12%, Caneta Azul FC 88%.
FC Minune - Caneta Azul FC 1:0

46e minuut.
Švach is nu in balbezit. Mostowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowiak speelt de bal door. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ðogo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scherer de bal. Scherer geeft de bal voor. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Puli is nu in balbezit. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Caneta Azul FC 2:0

51e minuut.
Inworp. Nyers komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aichtinger de bal. Aichtinger speelt de bal door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Potiguar is nu in balbezit. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo geeft de bal voor. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mostowiak passt de bal zonder na te denken. Yener rent richting de bal. Yener met een sublieme pass. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nyers rent richting de bal. Widzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Widzisz geeft een lange en hoge pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Aichtinger controleert de bal met de borst. Aichtinger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puli de bal. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo passt de bal in één keer door. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yener passt de bal zonder na te denken. Anghelinii is nu in balbezit. Andrade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrade krijgt een gele kaart. Anghelinii raakt geblesseerd tijdens het duel. Orfali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puli controleert de bal met de borst. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Mingardo rent richting de bal. Mingardo speelt de bal door. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Łacina is nu in balbezit. Scherer onderschept slim de pass. Scherer passt de bal zonder na te denken. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 19%, Caneta Azul FC 81%.
FC Minune - Caneta Azul FC 2:0