Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland Hrvatska
We zijn erbij Tactiek plenkovic
53% Balbezit 47%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
77 gemiddelde waardering 80.5
outstanding Schieten incredible
incredible Passen brilliant
outstanding Verdedigen incredible


4e minuut.
Medin geeft de bal voor. Klungelig pakt Yilmaz de bal. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wessels is nu in balbezit. Wessels geeft een hoge lob. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan draait met de bal, schiet en ... Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wessels passt de bal zonder na te denken. Khan rent richting de bal. Kaćera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaćera krijgt een gele kaart. Khan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badrić rent richting de bal. Badrić geeft een lange en hoge pass. Štimac krijgt zijn hoofd ertegen. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jozefzoon speelt de bal door. Badrić kopt de bal weg. Jurec rent richting de bal. Jurec haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Hrvatska 0:1

35e minuut.
Štimac passt de bal in één keer door. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dost begaat een overtreding. Jurec raakt geblesseerd tijdens het duel. Štimac wilt de vrije trap nemen. Jozefzoon bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Badrić met een snelle inworp. Perko geeft een lange en hoge pass. Štimac krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Badrić probeert naar een medespeler te passen. Jurec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badrić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurec springt en kopt de bal. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurec maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 74%, Hrvatska 26%.
Nederland - Hrvatska 0:1

49e minuut.
Šofranac kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac onderschept slim de pass. Štimac schiet op doel. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bosch geeft de bal voor. Medin kopt de bal weg. Badrić rent richting de bal. Badrić geeft een hoge lob. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon bokst de bal weg.

56e minuut.
Dost passt de bal zonder na te denken. Blind rent richting de bal. Blind speelt de bal door. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje geeft de bal voor. Klungelig pakt Khan de bal. Khan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khan is nu in balbezit. Khan draait met de bal, schiet en ... Švorinić bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evers komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Evers stond buitenspel. Kopuz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Appel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schoenaker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schoenaker stond buitenspel. Šešelj komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko passt de bal met de wreef. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Blind verovert de bal door een tackle van achteren. Blind met een sublieme pass. Lagarde met een sublieme pass. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 66%, Hrvatska 34%.
Nederland - Hrvatska 0:1