Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 07:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zhōngguó Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12493
Zhōngguó Nippon
Down_Under Tactiek 五二三
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
73.2 gemiddelde waardering 71.1
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Yuanji geeft een hoge lob. Weiwei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijata. Mijata krijgt een gele kaart. Weiwei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuanzhang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weiwei rent richting de bal. Kajiyama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kajiyama krijgt een gele kaart. Weiwei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weiwei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Yoshida maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Yuanji met de inworp. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin met een sublieme pass. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nanquan passt de bal zonder na te denken. Fengxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengxian geeft de bal voor. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang schiet op doel. Yoshida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Oniki rent richting de bal. Oniki passt de bal zonder na te denken. Naruoka rent richting de bal. Naruoka geeft een hoge lob. Kurihara krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 37%, Nippon 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhōngguó - Nippon 0:0

53e minuut.
Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama geeft de bal voor. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Nippon 0:1

69e minuut.
Yonglin met de inworp. Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang passt de bal in één keer door. Yonglin geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang maakt een snoekduik en kopt de bal. Yoshida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Yutong passt de bal in één keer door. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang passt de bal zonder na te denken. Yonglin geeft de bal voor. Zhuangzhuang maakt een snoekduik en kopt de bal. Yoshida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yonglin controleert de bal met de borst. Watanabe probeert naar een medespeler te passen. Yonglin geeft de bal voor. Weiwei maakt een snoekduik en kopt de bal. Yoshida probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Watanabe kopt de bal weg. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft de bal voor. Kurihara krijgt zijn hoofd ertegen. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel. Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Nippon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 40%, Nippon 60%.
Zhōngguó - Nippon 0:2