Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ursii bruni Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6959
ursii bruni Motaneii Fiorosi
aparare Tactiek 352
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 59
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano schiet op doel. Condrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 0:1

4e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Râpanu is nu in balbezit. Râpanu probeert naar een medespeler te passen. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Barusso geeft de bal voor. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Olaru speelt de bal door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dobalyan speelt de bal door. Sporkslede rent richting de bal. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sporkslede geeft een hoge lob. Turcomano rent richting de bal. Paraschiv legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcomano raakt geblesseerd tijdens het duel. Socea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 0:2

16e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal met de wreef. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Condrea bokst de bal weg. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 0:3

17e minuut.
Turcomano onderschept slim de pass. Balanikas is nu in balbezit. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 0:4

24e minuut.
Sporkslede passt de bal zonder na te denken. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal zonder na te denken. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Socea speelt de bal door. Alatlı rent richting de bal. Alatlı geeft een lange en hoge pass. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ciocoiu passt de bal in één keer door. Socea rent richting de bal. Socea passt de bal zonder na te denken. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede passt de bal in één keer door. Socea met een sublieme pass. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Barusso kopt de bal weg. Socea rent richting de bal. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Barusso is nu in balbezit. Barusso passt de bal zonder na te denken. Balanikas rent richting de bal. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Turcomano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 80%, Motaneii Fiorosi 20%.
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 0:4

46e minuut.
Bălăcescu met een sublieme pass. Alatlı rent richting de bal. Alatlı passt de bal zonder na te denken. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński geeft een hoge lob. Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:4

51e minuut.
Alatlı rent richting de bal. Alatlı passt de bal in één keer door. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Condrea bokst de bal weg.

53e minuut.
Turcomano probeert naar een medespeler te passen. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Sporkslede schiet op doel. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:5

56e minuut.
Šagovnović onderschept slim de pass. Šagovnović passt de bal in één keer door. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sporkslede passt de bal met de wreef. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović passt de bal met de wreef. Socea geeft een lange en hoge pass. Sporkslede krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:6

62e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Socea de bal. Socea passt de bal in één keer door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:7

67e minuut.
Klungelig pakt Socea de bal. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea onderschept slim de pass. Socea geeft een hoge lob. Turcomano krijgt zijn hoofd ertegen. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede geeft een hoge lob. Turcomano rent richting de bal. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:8

73e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano schiet op doel. Condrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:9

74e minuut.
Šagovnović speelt de bal door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano passt de bal in één keer door. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Socea geeft een lange en hoge pass. Condrea speelt de bal door. Dobalyan met een sublieme pass. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dobalyan passt de bal met de wreef. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea met een sublieme pass. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:10

83e minuut.
Dobalyan speelt de bal door. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede passt de bal in één keer door. Socea is nu in balbezit. Socea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:11

88e minuut.
Turcomano heeft problemen om de bal te vangen. Socea speelt de bal door. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Condrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 76%, Motaneii Fiorosi 24%.
ursii bruni - Motaneii Fiorosi 1:12