Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RB_Buducnost Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4818
RB_Buducnost FK Medenjaca
o Tactiek 442
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 49
uitmuntend Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Abdel passt de bal in één keer door. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada probeert naar een medespeler te passen. Pilon rent richting de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Panigada passt de bal met de wreef. Pilon probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Knežić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilon de bal. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 1:0

10e minuut.
Carino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdel de bal. Abdel speelt de bal door. Pilon rent richting de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abdel is nu in balbezit. Abdel geeft een lange en hoge pass. Pilon probeert naar een medespeler te passen. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel. Knežić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 2:0

22e minuut.
Liaño onderschept slim de pass. Liaño heeft problemen om de bal te vangen. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Knežić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof met een sublieme pass. Jedliński met een sublieme pass. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 4:0

33e minuut.
Gorić onderschept slim de pass. Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński passt de bal in één keer door. Pilon rent richting de bal. Pilon schiet op doel. Knežić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carino neemt de hoekschop. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Knežić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 33%, FK Medenjaca 67%.
RB_Buducnost - FK Medenjaca 5:0

46e minuut.
Krúl komt het veld opgelopen. Tănase komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Courtin de bal onder controle te krijgen. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilon rent richting de bal. Pilon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 6:0

57e minuut.
Doeltrap. de Lucas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kecskés met een sublieme pass. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilon de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ... Knežić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grbović komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Krúl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liaño de bal. Pilon is nu in balbezit. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Knežić bokst de bal weg. Klungelig pakt Kecskés de bal. Knežić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 7:0

66e minuut.
David komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl passt de bal in één keer door. Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Knežić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 8:0

73e minuut.
Zebić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Abdel is nu in balbezit. Abdel geeft de bal voor. Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 9:0

78e minuut.
Idoraş komt het veld opgelopen. Selaković komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Krúl rent richting de bal. Krúl geeft een hoge lob. David probeert de bal aan de voet te houden. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Panigada met een snelle inworp. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl passt de bal zonder na te denken. Selaković is nu in balbezit. Selaković schiet op doel. Knežić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kecskés onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panigada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pilon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert de Lucas de bal onder controle te krijgen. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino geeft een hoge lob. Pilon rent richting de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Medenjaca 10:0

89e minuut.
Abdel geeft de bal voor. Selaković rent richting de bal. Selaković passt de bal zonder na te denken. Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 22%, FK Medenjaca 78%.
RB_Buducnost - FK Medenjaca 10:0