Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: nonmollemo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3657
nonmollemo Superba
442class Tactiek romboprofev
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.9 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten excellent
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Fabiano probeert naar een medespeler te passen. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tansini. Tansini krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Fabiano probeert de bal aan de voet te houden. Navas rent richting de bal. Navas passt de bal met de wreef. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:1

3e minuut.
Capaccioli passt de bal in één keer door. Navas is nu in balbezit. Navas passt de bal zonder na te denken. Rolco rent richting de bal. Rolco draait met de bal, schiet en ... Zorzenone bokst de bal weg. Demirov is nu in balbezit. Demirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:2

6e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli geeft een hoge lob. Rolco rent richting de bal. Rolco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:3

8e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Wijas speelt de bal door. Klungelig pakt Capaccioli de bal. Capaccioli geeft een hoge lob. Rolco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:4

13e minuut.
Sciancalepore kopt de bal weg. Daar is Goria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolco speelt de bal door. Demirov rent richting de bal. Demirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:5

15e minuut.
Fabiano rent richting de bal. Busco onderschept slim de pass. Navas speelt de bal door. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Navas passt de bal met de wreef. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco passt de bal met de wreef. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov schiet op doel. Zorzenone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:6

19e minuut.
Capaccioli met een sublieme pass. Demirov rent richting de bal. Demirov draait met de bal, schiet en ... De Nunzio probeert de bal aan de voet te houden. Zorzenone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:7

23e minuut.
Inworp. Valenari met de inworp. Capaccioli is nu in balbezit. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rolco rent richting de bal. Rolco geeft de bal voor. Demirov rent richting de bal. Demirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:8

25e minuut.
Daar is Melinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas met een sublieme pass. Busco geeft een hoge lob. Rolco is nu in balbezit. Rolco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Capaccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capaccioli passt de bal met de wreef. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov rent richting de bal. Demirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sciancalepore met een sublieme pass. Demirov is nu in balbezit. Demirov passt de bal in één keer door. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sciancalepore rent richting de bal. Sciancalepore passt de bal in één keer door. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:9

42e minuut.
Mattiucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciancalepore met de inworp. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Busco kopt de bal weg. Demirov rent richting de bal. Demirov geeft de bal voor. Rolco rent richting de bal. Rolco schiet op doel. Zorzenone bokst de bal weg. Sannelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 74%, Superba 26%.
nonmollemo - Superba 0:10

46e minuut.
Melinc speelt de bal door. Daar is Capaccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capaccioli passt de bal in één keer door. Demirov rent richting de bal. Demirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:11

49e minuut.
Valenari heeft problemen om de bal te vangen. Wijas met een sublieme pass. Capaccioli is nu in balbezit. Klungelig pakt Capaccioli de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Zorzenone bokst de bal weg. Rolco rent richting de bal. Rolco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:12

57e minuut.
Demirov rent richting de bal. Demirov passt de bal met de wreef. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco draait met de bal, schiet en ... Zorzenone probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Nunzio heeft problemen om de bal te vangen. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli passt de bal in één keer door. Demirov rent richting de bal. Demirov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demirov is nu in balbezit. Demirov draait met de bal, schiet en ... Zorzenone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:13

63e minuut.
Mattiucci passt de bal in één keer door. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore geeft een hoge lob. Rolco is nu in balbezit. Rolco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Busco kopt de bal weg. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas probeert naar een medespeler te passen. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Navas de bal. Navas geeft een lange en hoge pass. Demirov kopt de bal weg. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone bokst de bal weg. Mattiucci geeft een lange en hoge pass. Wijas kopt de bal weg. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:14

76e minuut.
Fabiano passt de bal in één keer door. Peveri rent richting de bal. Sciancalepore begaat een overtreding. Sciancalepore krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rolco kopt de bal weg. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov passt de bal zonder na te denken. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sciancalepore probeert naar een medespeler te passen. Wijas met een sublieme pass. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:15

88e minuut.
Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas geeft de bal voor. Daar is Capaccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Superba 0:16

90e minuut.
Navas met een sublieme pass. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov is nu in balbezit. Demirov haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 69%, Superba 31%.
nonmollemo - Superba 0:16