Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6153
Īrān Daehan Minguk
5212 Tactiek Pioli.is.on.fire
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashazadeh is nu in balbezit. Hyun onderschept slim de pass. Hyun geeft een hoge lob. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Han-Kon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalima speelt de bal door. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Ling-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Daehan Minguk 1:0

17e minuut.
Estili is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Amakato ... Strafschop! Estili raakt geblesseerd tijdens het duel. Amakato geeft de bal voor. Zitoumi neemt de penalty, wat een uithaal! Ling-Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Daehan Minguk 2:0

18e minuut.
Han-Kon kopt de bal weg. Benhalima speelt de bal door. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi geeft een hoge lob. Zitoumi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lo-Wang heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Wang geeft een hoge lob. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Daehan Minguk 2:1

25e minuut.
Zitoumi probeert de bal met de borst te controleren. Hamate rent richting de bal. Zitoumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamate wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hamate kan niet meer verder spelen. Kyu-Kwoon komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hyun probeert naar een medespeler te passen. Han-Kon met een sublieme pass. Cheng-Sin speelt de bal door. Hyun geeft een lange en hoge pass. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Shirazi geeft een hoge lob. Zitoumi kopt de bal weg. Daar is Cheng-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 51%, Daehan Minguk 49%.
Īrān - Daehan Minguk 2:1

48e minuut.
Estili rent richting de bal. Jae-Jin begaat een overtreding. Estili raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili probeert naar een medespeler te passen. Kazemi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zitoumi de bal. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi passt de bal zonder na te denken. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Qasem Ibn-Faisal met een sublieme pass. Benhalima rent richting de bal. Benhalima passt de bal met de wreef. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Ling-Chong bokst de bal weg.

67e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal in één keer door. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi schiet op doel. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Daehan Minguk 3:1

77e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg.

80e minuut.
Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon passt de bal met de wreef. Cheng-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin geeft een lange en hoge pass. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kazemi met de inworp. Han-Kon rent richting de bal. Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Zitoumi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi passt de bal zonder na te denken. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 42%, Daehan Minguk 58%.
Īrān - Daehan Minguk 3:1