Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa Norge
no mercy Tactiek Season69E025212
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Ludick probeert naar een medespeler te passen. Tufte kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Norge 0:1

10e minuut.
Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buthelezi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristoffersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shange onderschept slim de pass. Mørkved is nu in balbezit. Mørkved geeft een hoge lob. Trengereid springt en kopt de bal. Ludick bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kristoffersen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Norge 0:2

15e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Buthelezi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mørkved zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Roskruge kopt de bal weg. Hodneland probeert de bal met de borst te controleren. Hodneland probeert naar een medespeler te passen. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kalaka verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sætra krijgt een gele kaart. Chansa raakt geblesseerd tijdens het duel. Mphela komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland met een sublieme pass. Daar is Mørkved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørkved geeft een hoge lob. Trengereid springt en kopt de bal. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sætra kopt de bal weg. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland verovert de bal door een tackle van achteren. Ulland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Norge 0:3

37e minuut.
Tufte passt de bal met de wreef. Mørkved rent richting de bal. Klungelig pakt Mørkved de bal. Mørkved geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sætra is nu in balbezit. Sætra passt de bal met de wreef. Hodneland is nu in balbezit. Hodneland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Roskruge is nu in balbezit. Hodneland onderschept slim de pass. Fredericks begaat een overtreding. Fredericks krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tufte met een sublieme pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buthelezi de bal onder controle te krijgen. Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Norge 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 79%, Norge 21%.
South Africa - Norge 0:4

46e minuut.
Alfheim komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tufte is nu in balbezit. Tufte geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen kopt de bal weg. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ulland met een sublieme pass. Alfheim rent richting de bal. Alfheim passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haskins de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfheim neemt de hoekschop. Trengereid krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela is nu in balbezit. Hodneland onderschept slim de pass. Hodneland geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trengereid rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Norge 0:5

59e minuut.
Tufte is nu in balbezit. Tufte passt de bal met de wreef. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft de bal voor. Trengereid krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kalaka stond buitenspel. Åkre komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Roskruge rent richting de bal. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ludick speelt de bal door. Heimstad kopt de bal weg. Ulland speelt de bal door. Alfheim is nu in balbezit. Alfheim geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ulland is nu in balbezit. Ulland passt de bal zonder na te denken. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft de bal voor. Kristoffersen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fredericks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodneland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Haskins de bal. Cook is nu in balbezit. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Buthelezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Orvik probeert naar een medespeler te passen. Hodneland is nu in balbezit. Hodneland passt de bal zonder na te denken. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 83%, Norge 17%.
South Africa - Norge 0:5