Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Salvatore Balilla Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13196
Rizzo United G. Psarjevo team
4+4+2 Tactiek 4_2_4_novo
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten weak
solid Passen good
average Verdedigen weak


8e minuut.
Barbonetti geeft de bal voor. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal met de wreef. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 1:0

16e minuut.
Barbonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbonetti geeft de bal voor. Cicognini kopt de bal weg. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vergote onderschept slim de pass. Taffarelli probeert naar een medespeler te passen. Janiak is nu in balbezit. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vabušek met een sublieme pass. Vergote is nu in balbezit. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 2:0

27e minuut.
Cicognini passt de bal in één keer door. Janiak is nu in balbezit. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 3:0

34e minuut.
Inworp. Crljenica met de inworp. Díaz Barragán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cicognini de bal. Cicognini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cogić probeert naar een medespeler te passen. Díaz Barragán rent richting de bal. Ramšak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramšak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Vergote rent richting de bal. Taffarelli rent richting de bal. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 27%, G. Psarjevo team 73%.
Rizzo United - G. Psarjevo team 3:0

63e minuut.
Díaz Barragán onderschept slim de pass. Díaz Barragán probeert naar een medespeler te passen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vergote de bal. Vergote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cicognini neemt de hoekschop. Vergote heeft problemen om de bal te vangen. Janiak rent richting de bal. Janiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Díaz Barragán rent richting de bal. Taffarelli speelt de bal door. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 4:0

66e minuut.
Stevanović is nu in balbezit. Stevanović passt de bal met de wreef. Ramšak heeft problemen om de bal te vangen. Janiak is nu in balbezit. Janiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 5:0

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cicognini stond buitenspel. Crljenica neemt vlug de vrije trap. Vergote kopt de bal weg. Janiak heeft problemen om de bal te vangen. Janiak draait met de bal, schiet en ... Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rizzo met een harde bal richting middenveld. Vergote kopt de bal weg. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak draait met de bal, schiet en ... Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 6:0

77e minuut.
Barbonetti geeft een hoge lob. Stevanović is nu in balbezit. Stevanović passt de bal in één keer door. Vabušek is nu in balbezit. Vabušek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Crljenica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Runjić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Omari neemt vlug de vrije trap. Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - G. Psarjevo team 7:0

83e minuut.
Taffarelli probeert naar een medespeler te passen. Cicognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicognini met een sublieme pass. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae geeft een lange en hoge pass. Vergote rent richting de bal. Daar is Vergote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 44%, G. Psarjevo team 56%.
Rizzo United - G. Psarjevo team 7:0