Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2513
4 liga Grajcie na Lisa
korczu_wroc Tactiek suskie
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Guelfo verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan passt de bal in één keer door. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Ereiz bokst de bal weg.

7e minuut.
Bochowicz rent richting de bal. Krzyżan speelt de bal door. Sanmiguel rent richting de bal. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Osmochescu rent richting de bal. Guelfo is nu in balbezit. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Ereiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ngalo rent richting de bal. Ngalo geeft een hoge lob. Borycki heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerbniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzyżan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ereiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:1

19e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Warnicki is nu in balbezit. Warnicki passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krzyżan passt de bal met de wreef. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:2

26e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. Krzyżan rent richting de bal. Krzyżan passt de bal zonder na te denken. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borycki met de inworp. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu geeft een hoge lob. Czerbniak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bochowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langowski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Borycki speelt de bal door. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:4

43e minuut.
Langowski kopt de bal weg. Samarone rent richting de bal. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Ereiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 69%, Grajcie na Lisa 31%.
4 liga - Grajcie na Lisa 0:5

51e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngalo. Osmochescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borycki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czerbniak controleert de bal met de borst. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Ereiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:6

56e minuut.
Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh passt de bal in één keer door. Ngalo rent richting de bal. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Guelfo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu controleert de bal met de borst. Osmochescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Insulander rent richting de bal. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Ereiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Krzyżan met een sublieme pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Fink kopt de bal weg. Langowski probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:7

75e minuut.
Langowski speelt de bal door. Fink rent richting de bal. Fink passt de bal zonder na te denken. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Sanmiguel heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Grajcie na Lisa 0:8

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanmiguel de bal onder controle te krijgen. Czerbniak is nu in balbezit. Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Ereiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Sanmiguel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 58%, Grajcie na Lisa 42%.
4 liga - Grajcie na Lisa 0:8