Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potatopolis
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9099
FC Potatoes Brzeg Opolskie
Patatactica 3 Tactiek OBRONA
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Montagne is nu in balbezit. Montagne passt de bal met de wreef. Zárate speelt de bal door. Coyote rent richting de bal. Coyote schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szumek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Klungelig pakt Albarrán de bal. Mięciel is nu in balbezit. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Montagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bień met de inworp. Coyote rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Montagne probeert de bal aan de voet te houden. Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Garnier verovert de bal door een tackle van achteren. Garnier probeert naar een medespeler te passen. Zárate met een sublieme pass. Coyote is nu in balbezit. Coyote draait met de bal, schiet en ... Szumek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Coyote de bal. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. Coyote krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mięciel is nu in balbezit. Mięciel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárate geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zárate met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado geeft de bal voor. Szumek bokst de bal weg. Coyote rent richting de bal. Coyote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 2:0

27e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Węgrzyk is nu in balbezit. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lup de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft de bal voor. Alvarado springt en kopt de bal. Szumek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 3:0

34e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega probeert naar een medespeler te passen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bień raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kyritsis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Węgrzyk onderschept slim de pass. Węgrzyk geeft een hoge lob. Kyritsis kopt de bal weg. Coyote is nu in balbezit. Coyote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Montagne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate geeft een hoge lob. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 4:0

44e minuut.
Mięciel rent richting de bal. Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 12%, Brzeg Opolskie 88%.
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 5:0

47e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Szumek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 6:0

54e minuut.
Sedano kopt de bal weg. Rubio speelt de bal door. Albarrán rent richting de bal. Zárate geeft een lange en hoge pass. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mięciel verovert de bal door een tackle van achteren. Mięciel probeert naar een medespeler te passen. Lagatoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote onderschept slim de pass. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kyritsis onderschept slim de pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate passt de bal met de wreef. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 11%, Brzeg Opolskie 89%.
FC Potatoes - Brzeg Opolskie 6:0