Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artriticos Rodamonte
TheWall Tactiek T52w_2
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten very good
average Passen formidable
average Verdedigen good


2e minuut.
Hawkey speelt de bal door. Lancheros is nu in balbezit. Lancheros geeft een lange en hoge pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:1

9e minuut.
Higuera rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kocatepe de bal. Kocatepe geeft de bal voor. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lancheros rent richting de bal. Lancheros geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. Konstantaras heeft problemen om de bal te vangen. Konstantaras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Orejuela kopt de bal weg. Gacka heeft problemen om de bal te vangen. Gacka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Konstantaras de bal onder controle te krijgen. Kocatepe kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konstantaras is nu in balbezit. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:2

31e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca speelt de bal door. Konstantaras is nu in balbezit. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:3

31e minuut.
Hawkey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padilla komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka passt de bal zonder na te denken. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel. Obregón bokst de bal weg. Gacka heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:4

40e minuut.
Lancheros passt de bal met de wreef. Inworp. Amara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Tấn Trương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Parrado trapt de bal weg van het doel. Delgado is nu in balbezit. Konstantaras verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lancheros met een snelle inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 70%, Rodamonte 30%.
artriticos - Rodamonte 0:5

46e minuut.
López Ufarte komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gacka is nu in balbezit. Gacka geeft een hoge lob. Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rodríguez Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Giménez geeft een lange en hoge pass. Rengifo controleert de bal met de borst. Padilla geeft een hoge lob. Salamanca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nieves passt de bal zonder na te denken. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros geeft een lange en hoge pass. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Obregón met een harde bal richting middenveld. Kocatepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Lancheros de bal. Lancheros geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Castillo komt het veld opgelopen. Esquivel komt het veld opgelopen. Ribera komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla speelt de bal door. Lancheros probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Rodamonte 0:6

72e minuut.
Lancheros rent richting de bal. Inworp. Lancheros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. Obregón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
López Ufarte is nu in balbezit. Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe passt de bal in één keer door. Daar is López Ufarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ufarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rodríguez Giménez is nu in balbezit. López Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado rent richting de bal. López Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros geeft een lange en hoge pass. López Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lancheros geeft de bal voor. López Ufarte kopt de bal weg. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 70%, Rodamonte 30%.
artriticos - Rodamonte 0:6