Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:29
  • Competitiewedstrijd: Copa el Raque
  • Stadion: Irade Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5556
Irade F.C. Rodamonte
PauV2-I Tactiek T52w_2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen adequate


24e minuut.
Kocatepe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padilla komt het veld opgelopen. Boşniagă met de inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Tấn Trương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Piña met een sublieme pass. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holguín geeft een lange en hoge pass. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cebulla kopt de bal weg. Holguín is nu in balbezit. Piña speelt de bal door. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Konstantaras kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Tấn Trương bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Rodamonte 1:0

45e minuut.
López Ufarte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 44%, Rodamonte 56%.
Irade F.C. - Rodamonte 1:0

55e minuut.
Daar is Boşniagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves kopt de bal weg. Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta geeft de bal voor. López Ufarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irade F.C. - Rodamonte 1:1

60e minuut.
Gyurta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkey geeft de bal voor. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nieves met een sublieme pass. Padilla met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Ruggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Rodamonte 1:2

75e minuut.
Parrado trapt de bal weg. Padilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Abella de bal. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Abella met een snelle inworp. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal met de wreef. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Parrado geeft de bal voor. Gyurta is nu in balbezit. Gyurta geeft een hoge lob. López Ufarte is nu in balbezit. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkey geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nieves geeft een lange en hoge pass. López Ufarte kopt de bal weg. Cebulla heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ruggi trapt de bal weg. Hawkey kopt de bal weg. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Shyam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gyurta met een snelle inworp. Hawkey geeft de bal voor. López Ufarte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
López Ufarte is nu in balbezit. Abella begaat een overtreding. López Ufarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Padilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Ufarte springt en kopt de bal. Paal! Ruggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 52%, Rodamonte 48%.
Irade F.C. - Rodamonte 1:2