Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artriticos Irade F.C.
TheWall Tactiek PauV2-I
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Holguín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Boatman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Uščuplić geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Giménez met de inworp. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Santana kopt de bal weg. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă geeft een lange en hoge pass. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obregón trapt de bal weg. Piña kopt de bal weg. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Piña passt de bal in één keer door. Belu rent richting de bal. Higuera begaat een overtreding. Higuera krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Holguín passt de bal zonder na te denken. Boatman rent richting de bal. Boatman passt de bal zonder na te denken. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap. Obregón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 67%, Irade F.C. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artriticos - Irade F.C. 0:0

46e minuut.
Spalding komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Uščuplić geeft een hoge lob. Hanes kopt de bal weg. Noguera heeft problemen om de bal te vangen. Boatman is nu in balbezit. Boatman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Piña rent richting de bal. Klungelig pakt Boşniagă de bal. Boşniagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Irade F.C. 0:1

60e minuut.
Buitenspel voor Boatman. Goede buitenspelval van de verdediging. Gacka komt het veld opgelopen. Cuzzupoli komt het veld opgelopen. Ribera komt het veld opgelopen. Määttänen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rodríguez Giménez rent richting de bal. Rodríguez Giménez geeft een hoge lob. Krstonošić met een sublieme pass. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Uščuplić met een sublieme pass. Boşniagă rent richting de bal. Trman rent richting de bal. Boşniagă onderschept slim de pass. Boşniagă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 59%, Irade F.C. 41%.
artriticos - Irade F.C. 0:1