Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com gmochy
yedidot2 Tactiek antidotum
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 37.4
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Brands is nu in balbezit. Claasen geeft een lange en hoge pass. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:1

5e minuut.
Brands met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoefkens de bal. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:2

7e minuut.
Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands onderschept slim de pass. Brands passt de bal in één keer door. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:3

10e minuut.
Collor rent richting de bal. Collor passt de bal in één keer door. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen draait met de bal, schiet en ... Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Collor is nu in balbezit. Collor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoefkens de bal. Hoefkens schiet op doel. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Collor rent richting de bal. Collor probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:4

19e minuut.
Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone met een sublieme pass. Klungelig pakt Claasen de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:5

21e minuut.
Brands is nu in balbezit. Brands passt de bal met de wreef. Daar is Schiavone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiavone schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:6

26e minuut.
Brands probeert naar een medespeler te passen. Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch passt de bal zonder na te denken. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone met een sublieme pass. Daar is Hoefkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoefkens schiet op doel. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Claasen heeft problemen om de bal te vangen. Claasen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:7

32e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone onderschept slim de pass. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone draait met de bal, schiet en ... Portuondo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:8

40e minuut.
Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands probeert naar een medespeler te passen. Collor rent richting de bal. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Collor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone met een sublieme pass. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:9

45e minuut.
Inworp. Piacentino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 77%, gmochy 23%.
www.zion11.com - gmochy 0:9

49e minuut.
Piech heeft problemen om de bal te vangen. Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widuch. Widuch krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Posada rent richting de bal. Collor verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Widuch met een snelle inworp. Hasanbašić is nu in balbezit. Hasanbašić speelt de bal door. Claasen rent richting de bal. Claasen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Brands speelt de bal door. Claasen rent richting de bal. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone schiet op doel. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:10

59e minuut.
Brands probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoefkens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoefkens kan niet meer verder spelen. Claasen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:11

66e minuut.
Collor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brands rent richting de bal. Brands speelt de bal door. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:12

70e minuut.
Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands met een sublieme pass. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Claasen rent richting de bal. Claasen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:13

72e minuut.
Piacentino rent richting de bal. Piacentino geeft een lange en hoge pass. Claasen rent richting de bal. Schiavone rent richting de bal. Schiavone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:14

75e minuut.
Claasen heeft problemen om de bal te vangen. Brands rent richting de bal. Brands passt de bal met de wreef. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:15

77e minuut.
Klungelig pakt Collor de bal. Collor speelt de bal door. Claasen is nu in balbezit. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:16

78e minuut.
Brands probeert naar een medespeler te passen. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:17

80e minuut.
Ben Haim is nu in balbezit. Brands onderschept slim de pass. Brands probeert naar een medespeler te passen. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Buculei probeert naar een medespeler te passen. Schiavone rent richting de bal. Schiavone met een sublieme pass. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schiavone is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:18

83e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Claasen is nu in balbezit. Schiavone rent richting de bal. Schiavone schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:19

85e minuut.
Brands met een sublieme pass. Schiavone is nu in balbezit. Claasen is nu in balbezit. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone haalt uit met een fantastische trap. Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - gmochy 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 75%, gmochy 25%.
www.zion11.com - gmochy 0:20