Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice W.I.
2 Tactiek Le Dam
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenem geeft een lange en hoge pass. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krustev trapt de bal weg van het doel. Cottenet kopt de bal weg. Pascoal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nenem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morisaki de bal. Morisaki speelt de bal door. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bilski passt de bal met de wreef. Hoffmann rent richting de bal. Vardis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vardis krijgt een gele kaart. Hoffmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Nallo met een snel genomen vrije trap. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is de los Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliba rent richting de bal. Maliba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:0

15e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Choban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:1

18e minuut.
Krustev onderschept slim de pass. Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nenem moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nenem schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
de Rooij is nu in balbezit. de Rooij speelt de bal door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Monin maakt een snoekduik en kopt de bal. Choban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pascoal is nu in balbezit. Pascoal passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Morisaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Monin onderschept slim de pass. Monin probeert naar een medespeler te passen. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Choban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kasu is nu in balbezit. Verrier verovert de bal door een tackle van achteren. Verrier speelt de bal door. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 74%, W.I. 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:1

52e minuut.
Pascoal met een snelle inworp. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki geeft een hoge lob. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verrier geeft een lange en hoge pass. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Choban bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fonseca met de inworp. Verrier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kasu speelt de bal door. Bilski is nu in balbezit. de los Ríos begaat een overtreding. de los Ríos krijgt een gele kaart. Bilski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrier verovert de bal door een tackle van achteren. Verrier met een sublieme pass. Pascoal geeft de bal voor. Klungelig pakt Krustev de bal. Choban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monin rent richting de bal. Monin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:2

79e minuut.
Vardis met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Verrier verovert de bal door een tackle van achteren. Verrier geeft de bal voor. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:3

84e minuut.
Verrier met een sublieme pass. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal passt de bal zonder na te denken. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cottenet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kasu de bal onder controle te krijgen. Verrier speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 66%, W.I. 34%.
PBsnipers-Wadowice - W.I. 1:3