Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Achmids Soul VN LiverpoolFC
hurry push Tactiek Phong ngu chat
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 64
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Văn Vũ passt de bal in één keer door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:1

5e minuut.
Van Gisbergen is nu in balbezit. Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho speelt de bal door. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias onderschept slim de pass. Şevket rent richting de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:2

23e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Brown is nu in balbezit. Ngọc Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:3

26e minuut.
Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson geeft de bal voor. Giacometti kopt de bal weg. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sancho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Collins passt de bal met de wreef. Lane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane geeft een hoge lob. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węglerski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Khải Tuấn trapt de bal weg. Van Gisbergen kopt de bal weg. Schofield met een sublieme pass. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Ngọc Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Kemp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:4

45e minuut.
Ho geeft de bal voor. Sancho kopt de bal weg. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Şevket springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 54%, VN LiverpoolFC 46%.
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:4

57e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. Kemp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:5

60e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Şevket verovert de bal door een tackle van achteren. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:6

63e minuut.
Daar is Ngọc Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Şevket is nu in balbezit. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:7

68e minuut.
Brown onderschept slim de pass. Brown geeft een hoge lob. Schofield kopt de bal weg. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh bokst de bal weg. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski geeft een lange en hoge pass. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền geeft de bal voor. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal. Chalkias verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brown geeft de bal voor. Schofield rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dłubis. Dłubis krijgt een gele kaart. Schofield wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Văn Vũ is nu in balbezit. Şevket rent richting de bal. Klungelig pakt Şevket de bal. Şevket schiet op doel. Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:8

85e minuut.
Sancho passt de bal met de wreef. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngọc Hiền zal de hoekschop nemen. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ruibis is nu in balbezit. Schofield verovert de bal door een tackle van achteren. Schofield geeft een hoge lob. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền onderschept slim de pass. Ngọc Hiền passt de bal in één keer door. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 56%, VN LiverpoolFC 44%.
Achmids Soul - VN LiverpoolFC 0:9