Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Achmids Soul Sao Đỏ FC
hurry push Tactiek 5311
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Van Gisbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı rent richting de bal. Van Gisbergen onderschept slim de pass. Van Gisbergen geeft een lange en hoge pass. Węglerski springt en kopt de bal. Grădescu bokst de bal weg.

10e minuut.
Giacometti rent richting de bal. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield passt de bal met de wreef. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een lange en hoge pass. Uchyła probeert de bal aan de voet te houden. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Gibes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sibiescu de bal. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 36%, Sao Đỏ FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Achmids Soul - Sao Đỏ FC 0:0

54e minuut.
Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Domi de bal onder controle te krijgen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Grădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Van Gisbergen passt de bal in één keer door. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield passt de bal met de wreef. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Grădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chalkias geeft een hoge lob. Inworp. Yabancı met een snelle inworp. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu geeft de bal voor. Van Gisbergen kopt de bal weg. Schofield is nu in balbezit. Schofield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Collins passt de bal in één keer door. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen passt de bal in één keer door. Schofield geeft een lange en hoge pass. Węglerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Grădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Uchyła rent richting de bal. Schofield onderschept slim de pass. Schofield geeft de bal voor. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Rekowski de bal. Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti schiet op doel. Grădescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Sao Đỏ FC 1:0

84e minuut.
Rekowski passt de bal in één keer door. Alkayam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McPharlin. McPharlin krijgt een gele kaart. Alkayam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rekowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Van Gisbergen kopt de bal weg. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 36%, Sao Đỏ FC 64%.
Achmids Soul - Sao Đỏ FC 1:0