Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4715
Sao Đỏ FC Achmids Soul
5311 Tactiek hurry push
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
44.3 gemiddelde waardering 51
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


11e minuut.
Gibes kopt de bal weg. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rekowski. Rekowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lane verovert de bal door een tackle van achteren. Lane heeft problemen om de bal te vangen. Lane passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Grădescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 0:1

17e minuut.
Uchyła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen met een snelle inworp. Schofield geeft een hoge lob. Galisteo kopt de bal weg. Grădescu bokst de bal weg. Węglerski probeert de bal met de borst te controleren. Węglerski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
McPharlin geeft een hoge lob. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin begaat een overtreding. McPharlin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rekowski onderschept slim de pass. Rekowski met een sublieme pass. Domi rent richting de bal. Domi schiet op doel. Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:1

36e minuut.
Collins heeft problemen om de bal te vangen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sibiescu speelt de bal door. Rekowski heeft problemen om de bal te vangen. Galisteo rent richting de bal. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Grădescu bokst de bal weg. Daar is Sibiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Galisteo de bal. Schofield probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:3

44e minuut.
Uchyła rent richting de bal. Uchyła geeft de bal voor. Inworp. Van Gisbergen met de inworp. Schofield geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 57%, Achmids Soul 43%.
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:3

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Uchyła de bal onder controle te krijgen. Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Galisteo verovert de bal door een tackle van achteren. Rekowski met een sublieme pass. Domi heeft problemen om de bal te vangen. Schofield rent richting de bal. Schofield draait met de bal, schiet en ... Grădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:4

61e minuut.
Rekowski met de inworp. Lane rent richting de bal. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi geeft een hoge lob. Alkayam krijgt zijn hoofd ertegen. Kemp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Giacometti geeft de bal voor. Daar is Avarkeszi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Grădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi passt de bal met de wreef. Sutton geeft een lange en hoge pass. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:5

77e minuut.
Yabancı rent richting de bal. Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Rekowski rent richting de bal. Rekowski geeft de bal voor. Alkayam maakt een snoekduik en kopt de bal. Kemp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Collins speelt de bal door. Gibes geeft een lange en hoge pass. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı geeft een hoge lob. Alkayam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alkayam stond buitenspel. McPharlin neemt vlug de vrije trap. Węglerski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Węglerski kopt de bal weg. Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rekowski rent richting de bal. Rekowski geeft een hoge lob. Alkayam heeft problemen om de bal te vangen. Domi geeft een lange en hoge pass. Yabancı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 61%, Achmids Soul 39%.
Sao Đỏ FC - Achmids Soul 1:5