Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Highbury
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8415
Hòn Ngọc Viễn Đông VN LiverpoolFC
4-4-2-ATT Tactiek Wing lets go
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Ngọc Hiền geeft de bal voor. Poniatowski kopt de bal weg. Kiên Cường rent richting de bal. Žampa verovert de bal door een tackle van achteren. Žampa schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Hải Ðăng rent richting de bal. Ngọc Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Hiền met een sublieme pass. Şevket rent richting de bal. Şevket schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:1

21e minuut.
Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejda met een sublieme pass. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Bilík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Şevket verovert de bal door een tackle van achteren. Şevket passt de bal in één keer door. Žampa heeft problemen om de bal te vangen. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket draait met de bal, schiet en ... Bilík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tường Minh geeft de bal voor. Inworp. Žampa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sancho is nu in balbezit. Sancho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Văn Vũ controleert de bal met de borst. Ngọc Hiền rent richting de bal. Matějů tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matějů krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 67%, VN LiverpoolFC 33%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:1

46e minuut.
Sancho speelt de bal door. Žampa speelt de bal door. Şevket is nu in balbezit. Şevket schiet op doel. Bilík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Žampa de bal. Žampa passt de bal zonder na te denken. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel. Bilík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:3

56e minuut.
Kiên Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho passt de bal zonder na te denken. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... Poniatowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žampa is nu in balbezit. Žampa schiet op doel. Bilík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sancho speelt de bal door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal met de wreef. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Žampa geeft de bal voor. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Matějů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevket is nu in balbezit. Şevket schiet op doel. Bilík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:4

89e minuut.
Žampa rent richting de bal. Žampa passt de bal in één keer door. Şevket rent richting de bal. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 71%, VN LiverpoolFC 29%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 0:4