Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers Cicignon IF
Links Tactiek Jzperino
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 7
49.6 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Glesnes passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaçaner met een snelle inworp. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Cioper passt de bal met de wreef. Nacht rent richting de bal. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski geeft de bal voor. Lund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bakuła passt de bal in één keer door. Glesnes rent richting de bal. Ofstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ofstad krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Conners de bal. Bakuła is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Abriß rent richting de bal. Abriß geeft een lange en hoge pass. Cioper rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński met een sublieme pass. Ofstad is nu in balbezit. Glesnes verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Cicignon IF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 46%, Cicignon IF 54%.
Nikki Sixxers - Cicignon IF 1:0

60e minuut.
Nes is nu in balbezit. Nes geeft een lange en hoge pass. Noorsalu kopt de bal weg. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuła is nu in balbezit. Cioper is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Buitenspel voor Noorsalu. Goede buitenspelval van de verdediging. Klamczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Nes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Conners probeert de bal met de borst te controleren. Bakuła is nu in balbezit. Dokter maakt een afschuwelijke overtreding. Dokter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 52%, Cicignon IF 48%.
Nikki Sixxers - Cicignon IF 1:0