Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-77 Liberty United
RE Tactiek nog13c
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


7e minuut.
Inworp. Borisenko met de inworp. Pischur is nu in balbezit. Pischur geeft een hoge lob. Kondratovich springt en kopt de bal. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Luchkevich passt de bal in één keer door. Borisenko rent richting de bal. Scholz maakt een afschuwelijke overtreding. Scholz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Claverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kondratovich de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Liberty United 1:0

43e minuut.
Siamiadi kopt de bal weg. Klungelig pakt Holovko de bal. Pischur is nu in balbezit. Pischur passt de bal met de wreef. Borisenko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 48%, Liberty United 52%.
G-77 - Liberty United 1:0

72e minuut.
Suckling kan de bal niet met de borst controleren. Kondratovich rent richting de bal. Suckling rent richting de bal. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Luchkevich probeert naar een medespeler te passen. Borisenko rent richting de bal. Borisenko speelt de bal door. Klungelig pakt Pischur de bal. Pischur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Schastliviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanovskiy onderschept slim de pass. Rusanovskiy speelt de bal door. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Borisenko onderschept slim de pass. Borisenko geeft een lange en hoge pass. Suckling probeert naar een medespeler te passen. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft een hoge lob. Kopylchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rybak geeft de bal voor. Babkin rent richting de bal. Babkin geeft de bal voor. Khanas is nu in balbezit. Khanas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 41%, Liberty United 59%.
G-77 - Liberty United 1:0