Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФКНива G-77
United Tactiek RE
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Višekruna probeert naar een medespeler te passen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa geeft de bal voor. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimenko onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - G-77 1:0

10e minuut.
Kusliy is nu in balbezit. Podgayni onderschept slim de pass. Podgayni speelt de bal door. Moro rent richting de bal. Moro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Giannios geeft de bal voor. Rusanovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Luchkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro onderschept slim de pass. Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 35%, G-77 65%.
ФКНива - G-77 1:0

86e minuut.
Krasnoperov passt de bal in één keer door. Luchkevich is nu in balbezit. Luchkevich passt de bal zonder na te denken. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel. Kopylchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kalfa rent richting de bal. Kalfa passt de bal in één keer door. Višekruna probeert naar een medespeler te passen. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. Kopylchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 33%, G-77 67%.
ФКНива - G-77 1:0