Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty United United Division
nog13c Tactiek 532 | 1w R #2
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Antonsson rent richting de bal. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Rybak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio geeft een hoge lob. Klungelig pakt El Darwish de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Rutkowski kopt de bal weg. Molitorys probeert de bal met de borst te controleren. Molitorys met een sublieme pass. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:1

7e minuut.
Molitorys speelt de bal door. MacCowan is nu in balbezit. MacCowan geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Molitorys speelt de bal door. Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo bokst de bal weg.

11e minuut.
Gaschin geeft een lange en hoge pass. MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan geeft de bal voor. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rutkowski speelt de bal door. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal met de wreef. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Raça probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaschin is nu in balbezit. Zamudio onderschept slim de pass. Zamudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Raça geeft een hoge lob. Rutkowski geeft de bal voor. Claverol rent richting de bal. Antonsson onderschept slim de pass. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:2

36e minuut.
Rutkowski rent richting de bal. Reckenbeil rent richting de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 74%, United Division 26%.
Liberty United - United Division 0:3

46e minuut.
Antonsson passt de bal in één keer door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reckenbeil de bal. Reckenbeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Rybak met een sublieme pass. Molitorys geeft de bal voor. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Claverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mustafazadə speelt de bal door. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:4

55e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Antonsson is nu in balbezit. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Molitorys geeft een hoge lob. Joon-Doo speelt de bal door. Mustafazadə kopt de bal weg. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Molitorys met de inworp. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:5

69e minuut.
Thám geeft een hoge lob. Daar is Rybak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys rent richting de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:6

72e minuut.
Siamiadi met de inworp. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal met de wreef. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zamudio geeft de bal voor. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal met de wreef. Antonsson rent richting de bal. Antonsson draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo bokst de bal weg.

79e minuut.
Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə passt de bal in één keer door. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:7

81e minuut.
Antonsson is nu in balbezit. Antonsson passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:8

85e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een hoge lob. Daar is Rótulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - United Division 0:9

86e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski speelt de bal door. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yazmacı met een sublieme pass. MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan geeft de bal voor. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 77%, United Division 23%.
Liberty United - United Division 0:9