Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Division G-77
532 | 1w R #2 Tactiek RE
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Antonsson speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Kondratovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondratovich krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Maksimenko speelt de bal door. Rutkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pshenichniy. Pshenichniy krijgt een gele kaart. Rutkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Molitorys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamudio kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kusliy heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski is nu in balbezit. Maksimenko begaat een overtreding. Maksimenko krijgt een gele kaart. Rutkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antonsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Molitorys passt de bal zonder na te denken. Antonsson is nu in balbezit. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - G-77 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 30%, G-77 70%.
United Division - G-77 1:0

57e minuut.
Rutkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Molitorys de bal. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft een hoge lob. Daar is Shevelyukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 39%, G-77 61%.
United Division - G-77 1:0