Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФКНива Liberty United
United Tactiek nog13c
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 32.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Podgayni met een sublieme pass. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa geeft de bal voor. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Claverol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna geeft een lange en hoge pass. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is Kalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Podgayni kopt de bal weg. Moro is nu in balbezit. Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 1:0

23e minuut.
Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut geeft een hoge lob. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 2:0

33e minuut.
Kalfa speelt de bal door. Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut passt de bal met de wreef. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Podgayni is nu in balbezit. Podgayni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suckling de bal. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Claverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut verovert de bal door een tackle van achteren. Revut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 3:0

39e minuut.
Inworp. Kalfa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višekruna geeft een lange en hoge pass. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 4:0

40e minuut.
Bal` passt de bal in één keer door. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgayni geeft een lange en hoge pass. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 5:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfa met een snelle inworp. Višekruna rent richting de bal. Višekruna geeft een hoge lob. Moro krijgt zijn hoofd ertegen. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 27%, Liberty United 73%.
ФКНива - Liberty United 6:0

49e minuut.
Klungelig pakt El Darwish de bal. Višekruna rent richting de bal. Višekruna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalfa de bal. Kalfa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Suckling bereikt de bal nog maar net als eerste. Suckling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višekruna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Revut geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaschin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moro is nu in balbezit. Moro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 7:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchernets` komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kalfa is nu in balbezit. Kalfa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Višekruna de bal. Višekruna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Liberty United 8:0

66e minuut.
Rybak geeft de bal voor. Revut is nu in balbezit. Revut geeft een lange en hoge pass. Tchernets` kan de bal niet met de borst controleren. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Scholz speelt de bal door. Siamiadi is nu in balbezit. Bal` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bal` krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Segalen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgayni begaat een overtreding. El Darwish moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. El Darwish kan niet meer verder spelen. Breahna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 14%, Liberty United 86%.
ФКНива - Liberty United 8:0