Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty United ФКНива
nog13c Tactiek United
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
27.9 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Kalfa rent richting de bal. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Podgayni probeert naar een medespeler te passen. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Revut heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malyuta. Revut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Revut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moro is nu in balbezit. Moro schiet op doel. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:1

14e minuut.
Kopylchenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Segalen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podgayni verovert de bal door een tackle van achteren. Suckling onderschept slim de pass. Suckling passt de bal met de wreef. Moro rent richting de bal. Moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:2

25e minuut.
Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut passt de bal met de wreef. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:3

26e minuut.
Malyuta probeert naar een medespeler te passen. Claverol heeft problemen om de bal te vangen. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno passt de bal zonder na te denken. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Joon-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:4

28e minuut.
Kopylchenko is nu in balbezit. Podgayni verovert de bal door een tackle van achteren. Podgayni speelt de bal door. Klungelig pakt Kalfa de bal. Kalfa geeft de bal voor. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 68%, ФКНива 32%.
Liberty United - ФКНива 0:4

47e minuut.
Inworp. Revut met de inworp. Višekruna geeft een hoge lob. Moro maakt een snoekduik en kopt de bal. Claverol probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:5

47e minuut.
Holovko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suckling de bal. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:6

51e minuut.
Kalfa is nu in balbezit. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Podgayni met een sublieme pass. Moro is nu in balbezit. Moro haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Revut met een sublieme pass. Suckling rent richting de bal. Moro begaat een overtreding. Moro krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Salerno kopt de bal weg. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Moro rent richting de bal. Moro schiet op doel. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:7

61e minuut.
Tchernets` komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kalfa passt de bal met de wreef. Višekruna met een sublieme pass. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap. Salerno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suckling met een snelle inworp. Kalfa geeft een hoge lob. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` schiet op doel. Joon-Doo bokst de bal weg.

79e minuut.
Bal` rent richting de bal. Višekruna rent richting de bal. Višekruna geeft de bal voor. Daar is Claverol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernets` is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:8

83e minuut.
Inworp. Kalfa met de inworp. Višekruna geeft een lange en hoge pass. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kalfa probeert naar een medespeler te passen. Višekruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Višekruna passt de bal in één keer door. Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 78%, ФКНива 22%.
Liberty United - ФКНива 0:8