Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANES FC MMFC
3133 MAC PLA Tactiek ajax2024
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 31.1
solide Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Seguel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carter komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bieniak is nu in balbezit. Pryor is nu in balbezit. Bieniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieniak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
de la Ossa kan de bal niet met de borst controleren. Bubel onderschept slim de pass. Bubel geeft de bal voor. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp schiet op doel. Cox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - MMFC 1:0

23e minuut.
Regueira met de inworp. Aamisepp probeert naar een medespeler te passen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht schiet op doel. Cox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - MMFC 2:0

33e minuut.
Barnet passt de bal in één keer door. Bubel is nu in balbezit. Bubel probeert naar een medespeler te passen. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 51%, MMFC 49%.
TITANES FC - MMFC 2:0

46e minuut.
Szakács komt het veld opgelopen. De la Crux komt het veld opgelopen. Buftea komt het veld opgelopen. Metea komt het veld opgelopen. Tokatlıoğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu met een sublieme pass. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea draait met de bal, schiet en ... Cox werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - MMFC 3:0

66e minuut.
Orlaineta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Crux met de inworp. Voosalu is nu in balbezit. Voosalu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Metea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tokatlıoğlu de bal. Norasco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norasco krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Metea passt de bal zonder na te denken. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel passt de bal zonder na te denken. Buftea is nu in balbezit. Buftea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fernández met de inworp. de la Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voosalu. de la Ossa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dely Valdés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belerati bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 40%, MMFC 60%.
TITANES FC - MMFC 3:0