Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahura Mazda Fc Chak-litos TM
Ahura 2.0 Tactiek 12k
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
51.9 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Mungurov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Austin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Li. Tae-Li krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera passt de bal in één keer door. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kamberg speelt de bal door. Körşahin heeft problemen om de bal te vangen. Körşahin passt de bal zonder na te denken. Abad rent richting de bal. Abad haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Almillategui geeft de bal voor. Pantner heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales schiet op doel. Dykman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Urieta onderschept slim de pass. Urieta met een sublieme pass. Kamberg rent richting de bal. Salomon onderschept slim de pass. Salomon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon speelt de bal door. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Dykman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 46%, Chak-litos TM 54%.
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:0

50e minuut.
Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash geeft de bal voor. Mungurov is nu in balbezit. Austin onderschept slim de pass. Austin draait met de bal, schiet en ... Jokiniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tae-Li geeft een lange en hoge pass. Pantner heeft problemen om de bal te vangen. Pantner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 2:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nimbley komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Körşahin passt de bal met de wreef. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Acıkan passt de bal in één keer door. Pera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urieta. Urieta krijgt een gele kaart. Pera raakt geblesseerd tijdens het duel. Canales komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dykman speelt de bal door. Acıkan kopt de bal weg. Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 3:0

80e minuut.
Inworp. Solanilla komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kamberg is nu in balbezit. Kamberg passt de bal in één keer door. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner draait met de bal, schiet en ... Dykman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mungurov rent richting de bal. Mungurov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Almillategui de bal onder controle te krijgen. Pantner is nu in balbezit. Pantner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 4:0

90e minuut.
Salomon rent richting de bal. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner passt de bal met de wreef. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 43%, Chak-litos TM 57%.
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 4:0