Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chak-litos TM Ahura Mazda Fc
Saddam Hussein Tactiek Ahura 2.0
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 42.2
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Austin rent richting de bal. Austin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ward rent richting de bal. Bunghez is nu in balbezit. Nimbley geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. Boriban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Jokiniemi trapt de bal weg. Asilefe kopt de bal weg. Boriban is nu in balbezit. Boriban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Montealegre rent richting de bal. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal met de wreef. Austin is nu in balbezit. Boriban geeft een hoge lob. Jokiniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 1:0

22e minuut.
Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Llompart is nu in balbezit. Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 2:0

26e minuut.
Bunghez speelt de bal door. Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre schiet op doel. Jokiniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 3:0

30e minuut.
Boriban kan de bal niet met de borst controleren. Acıkan met een sublieme pass. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera geeft een hoge lob. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boriban zal de hoekschop nemen. Montealegre krijgt zijn hoofd ertegen. Jokiniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 4:0

33e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft de bal voor. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 4:1

36e minuut.
Llompart geeft een hoge lob. Inworp. Villarreal met de inworp. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 46%, Ahura Mazda Fc 54%.
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 4:1

46e minuut.
Macmur komt het veld opgelopen. Körşahin komt het veld opgelopen. Hana Gobash komt het veld opgelopen. Wei komt het veld opgelopen. Dykman komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hana Gobash is nu in balbezit. Asilefe onderschept slim de pass. Asilefe passt de bal in één keer door. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Nimbley passt de bal zonder na te denken. Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta geeft de bal voor. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solanilla met een snelle inworp. Pera rent richting de bal. Pera geeft een lange en hoge pass. Canales springt en kopt de bal. Dykman bokst de bal weg.

58e minuut.
Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei passt de bal in één keer door. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. Jokiniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 5:1

60e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Montealegre rent richting de bal. Montealegre schiet op doel. Jokiniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 6:1

60e minuut.
Caicedo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Körşahin probeert naar een medespeler te passen. Macmur is nu in balbezit. Macmur speelt de bal door. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Jokiniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Montealegre stond buitenspel. Llompart neemt vlug de vrije trap. Salomon is nu in balbezit. Salomon schiet op doel. Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 6:2

68e minuut.
Körşahin met een sublieme pass. Asilefe verovert de bal door een tackle van achteren. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel. Jokiniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Jokiniemi trapt de bal weg van het doel. Urieta kopt de bal weg. Llompart geeft de bal voor. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ... Dykman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Osorio komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luna de bal. Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Körşahin haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 7:2

79e minuut.
Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo speelt de bal door. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap. Dykman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Méndez komt het veld opgelopen. Aldrete komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tae-Li geeft de bal voor. Raczkowski kopt de bal weg. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Montealegre springt en kopt de bal. Jokiniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Simmons geeft een lange en hoge pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur passt de bal met de wreef. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 41%, Ahura Mazda Fc 59%.
Chak-litos TM - Ahura Mazda Fc 8:2