Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC BICHARECO F.C
Training 1.0 Tactiek WAHOO
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 41
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Gondet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pottier rent richting de bal. Pottier passt de bal zonder na te denken. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Damonte is nu in balbezit. Damonte geeft een lange en hoge pass. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki schiet op doel. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 0:1

16e minuut.
Estapé is nu in balbezit. Estapé geeft de bal voor. Klungelig pakt Gordón de bal. Daley is nu in balbezit. Daley draait met de bal, schiet en ... Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter speelt de bal door. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 0:2

34e minuut.
Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Pottier met een sublieme pass. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Balot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 60%, BICHARECO F.C 40%.
Dynawet FC - BICHARECO F.C 0:2

49e minuut.
Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeć passt de bal met de wreef. Pottier probeert naar een medespeler te passen. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter geeft de bal voor. Arosemena bokst de bal weg.

57e minuut.
Pottier passt de bal met de wreef. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cortez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daley passt de bal zonder na te denken. Parandyk is nu in balbezit. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Daley draait met de bal, schiet en ... Balot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 1:2

61e minuut.
Carter passt de bal zonder na te denken. Pottier probeert naar een medespeler te passen. Gondet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Damonte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortez. Damonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzelczyk komt het veld opgelopen. Gondet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Damonte draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kapeć neemt de hoekschop. Damonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Cañate de bal. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 1:3

70e minuut.
Doeltrap. Corella komt het veld opgelopen. Cox komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Damonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damonte passt de bal in één keer door. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk schiet op doel. Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 1:4

76e minuut.
Daley met een sublieme pass. Daar is Corella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelczyk is nu in balbezit. Damonte rent richting de bal. Damonte draait met de bal, schiet en ... Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Daley speelt de bal door. Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeć geeft een hoge lob. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk draait met de bal, schiet en ... Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

87e minuut.
Kapeć verovert de bal door een tackle van achteren. Kapeć geeft de bal voor. Pottier kopt de bal weg. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - BICHARECO F.C 1:5

88e minuut.
Corella met een sublieme pass. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Strzelczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Damonte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pottier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strzelczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Arosemena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 76%, BICHARECO F.C 24%.
Dynawet FC - BICHARECO F.C 1:5