Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BICHARECO F.C Dynawet FC
WAHOO Tactiek BCA*
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Gondet passt de bal met de wreef. Kapeć rent richting de bal. Kapeć geeft een hoge lob. Gaggiano heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kapeć onderschept slim de pass. Kapeć geeft een lange en hoge pass. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leguizamo passt de bal met de wreef. Plúa is nu in balbezit. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:0

14e minuut.
Moizan rent richting de bal. Moizan geeft een lange en hoge pass. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Parandyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damonte speelt de bal door. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gondet geeft een hoge lob. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Kapeć is nu in balbezit. Kapeć draait met de bal, schiet en ... Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gaggiano is nu in balbezit. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano begaat een overtreding. Gaggiano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Justavino speelt de bal door. Damonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Damonte passt de bal in één keer door. Kapeć is nu in balbezit. Kapeć haalt uit met een fantastische trap. Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 2:0

28e minuut.
Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Estapé begaat een overtreding. Daley raakt geblesseerd tijdens het duel. Cañate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Damonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal schiet op doel. Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 2:1

31e minuut.
Parandyk passt de bal in één keer door. Pottier probeert naar een medespeler te passen. Parandyk geeft de bal voor. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk met een sublieme pass. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 3:1

36e minuut.
Cañate met een sublieme pass. Damonte speelt de bal door. Manuel controleert de bal met de borst. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gaggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggiano passt de bal in één keer door. Moizan rent richting de bal. Moizan schiet op doel. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 33%, Dynawet FC 67%.
BICHARECO F.C - Dynawet FC 3:1

48e minuut.
Justavino rent richting de bal. Parandyk onderschept slim de pass. Parandyk geeft een lange en hoge pass. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano schiet op doel. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cortez met een sublieme pass. Damonte probeert naar een medespeler te passen. Leguizamo rent richting de bal. Gaggiano onderschept slim de pass. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moizan rent richting de bal. Moizan schiet op doel. Paal!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Estapé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espitia Navarro met een snelle inworp. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paunić met een sublieme pass. Moizan kopt de bal weg. Gaggiano is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Beitía komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cañate heeft problemen om de bal te vangen. Parandyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Justavino. Justavino krijgt een gele kaart. Parandyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Parandyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moizan is nu in balbezit. Moizan draait met de bal, schiet en ... Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 4:1

65e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parandyk met de inworp. Damonte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Beitía is nu in balbezit. Gondet rent richting de bal. Gondet geeft een lange en hoge pass. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 5:1

67e minuut.
Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaggiano heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg. Moizan kopt de bal weg. Arosemena bokst de bal weg.

71e minuut.
Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Damonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damonte probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buitrago komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft de bal voor. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía draait met de bal, schiet en ... Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 5:2

90e minuut.
Buitrago geeft de bal voor. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beitía de bal onder controle te krijgen. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 42%, Dynawet FC 58%.
BICHARECO F.C - Dynawet FC 5:2